Önümüzdeki ay IFA’da merakla beklenen cihazların başında gelen Galaxy Note 4, tanıtım turuna başladı. Samsung’un yayınladığı son reklam filminin başrolünde, Galaxy Note 4’ün en önemli özelliklerinden S Pen bulunuyor.
Kısa tanıtım filmi, insanların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdikleri aletleri ve bu aletlerin nasıl kullanıldığını ele alıyor. Kalemin icadına özellikle vurgu yapılan videoda, S Pen için yaşayış biçimimizi etkileyen kayda değer bir icat olarak bahsediliyor. “Not etmeye hazır mısınız?” gibi manidar bir soruyla biten tanıtım filmi, S Pen’in (dolayısıyla Galaxy Note 4’ün) 3 Eylül’de görücüye çıkacağını müjdeliyor.
VİDEO


![Ayhancan Güven'in Manthey imzalı Porsche 911 GT3'ü kontrol ettiği Nürburgring Nordschleife turu [Video]](https://www.log.com.tr/wp-content/uploads/2025/11/Ekran-Resmi-2025-11-23-12.24.49-300x169.jpg)
