8K video kaydedebilen Samsung Galaxy S22 5G için yeni avantajlı fiyat [Efsane Kasım]

02 Kasım 2023 14:00

Samsung Galaxy S22 5G akıllı telefon için Efsane Kasıma özel indirim fırsatı var. Piyasadan daha uygun fiyata satılan telefon farklı renk seçenekleriyle geliyor. Suya dayanıklılık için IP68 sertifikasının kullanıldığı telefon, 1.5 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor.

İşlemci tarafına bakıldığında Samsung Galaxy S22 5G modelinde Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin kullanıldığını görüyoruz. Ekran tarafında ise yüksek yenileme hızı sunan (120 Hz) 6,1 inçlik Dinamik AMOLED ekran var.  Ekran aynı zamanda her zaman açık ekran özelliğine de sahip. 8 GB RAM’li telefonun dahili hafızası ise 128 GB. Telefonda microSD kart desteği ne yazik ki yer almıyor. Bu özellik bulunmadığı için cihazın hafızası artırılamıyor. Telefonun arka kısmında 50 megapiksel geniş açı, 10 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açı kamera bulunuyor. Telefonun telefoto kamerasıyla 3 kat optik yakınlaştırma yapılabiliyor. Android 12 yüklü gelen cihaza Android 13 de yüklenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S22 hızlı şarj özelliğine destek veriyor mu?

8K video kaydedebilen telefonun ön tarafında 10 megapiksellik bir kamera kullanılıyor. Bu kamera saniyede 60 kare 4K video kaydına da imkan tanıyor. Pil kapasitesi 3.700 mAh olan telefon 25 watt hızlı şarj özelliğine de sahip. Ailenin iddialı modelleri arasında yer alan Galaxy S23‘ün detaylı incelemesine buraya, katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip 5G‘nin incelemesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş