Samsung The Frame TV’lere yeni çerçeve renkleri; işte detaylar

25 Ocak 2024 15:40

Samsung Electronics Türkiye, The Frame TV çerçeve koleksiyonunu genişlettiğini duyurdu. Renk uzmanı Oya Komar iş birliği ile geliştirilen koleksiyon, The Frame TV sahiplerine 10 farklı çerçeve rengi seçeneği sunuyor.

Her bir renk, kullanıcıların evlerindeki Samsung The Frame TV’lerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Üstelik daha önce The Frame sahibi olan kullanıcılar da yeni çerçeve renklerini televizyonlarına uygulayabiliyor.  Farklı niteliklere sahip ham boyaların renklendirilmesinde temel bir rol oynayan evrensel renklendiricilerin kategorizasyonunu dayanak alan Renk Uzmanı Oya Komar, ‘‘Samsung için seçtiğimiz nötr renkler, bu evrensel renk kategorilerini başarıyla temsil ediyor. Ayrıca, tonları ve nitelik koordinatlarını dört çeyrek içinde ele alan kişisel beğeni sınıflandırması; kullanıcıların sezgisel beğenileri ve kişisel renk toleransları ile de harika şekilde  eşleşiyor. Bu iki sistemden yararlanarak, her yaşam alanına ve her beğeniye uygun en az 3-4 farklı The Frame rengi sunarak kullanıcılara seçim yapma imkanı veriyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Televizyonda hareket sensörü ile otomatik kapanma özelliği yer alıyor. Bu sensör, kullanıcı odaya girdiğinde TV’yi otomatik olarak etkinleştiriyor. Kullanıcı odadan ayrıldığında sensör, TV’yi otomatik olarak kapatıyor, böylece enerji tüketimi azalıyor ve verimlilik artıyor.  Ayrıca, My Photo özelliği ile kullanıcılar kendi fotoğraflarını veya aile portrelerini kolayca sergileyebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung The Frame televizyonda çok sayıda sanat eseri yer alıyor

The Frame’in şüphesiz en dikkat çekici özelliği sanat moduna sahip olması. Sanat moduna arayüz dışında güç tuşuna bir kez basıldığında da erişilebiliyor. Televizyonun tamamen kapatılması için uzaktan kumandadaki güç tuşuna uzun basılması gerekiyor. Televizyonu farklılaştıran bu mod sayesinde sanat eserlerine ve fotoğraf sanatçılarının çekmiş oldukları fotoğraflara ulaşılabiliyor. Sanat Mağazası’nda Leonardo Da Vinci‘den Van Gogh‘a dünyaca ünlü sanatçıların klasik eserleri yer alıyor.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş