Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’de sınırlı süreli etkinlik: The Grand Larceny [Video]

06 Mayıs 2020 20:30

Ubisoft, Rainbow Six fanlarını mutlu edeceğe benziyor. Kısa bir süre önce Assassin’s Creed Valhalla oyununu duyuran şirket, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için sınırlı süreli bir etkinlik duyurdu.

The Grand Larceny olarak adlandırılan etkinlik eski Hereford haritasının tarihi bir versiyonu olan The Stolen Goods’a yepyeni bir oyun modu getiriyor.  Bu etkinlik 5 Mayıs’tan 19 Mayıs’a kadar iki hafta sürecek.  Grand Larceny etkinliği Amaru, Fuze, Gridlock, Hibana, Maverick, Echo, Maestro, Kaid, Wamai ve Warden için 31 özgün özelleştirme eşyası içeriyor. Bu tasarımları oyun içinde operatörleri seçerek elde edilebileceğini belirtelim. Grand Larceny paketi özel etkinlik mücadelelerini tamamlayarak elde edilebiliyor. Giriş sayfasındaki Paketler bölümünden 300 R6 Kredisi veya 12.500 Nam ödeyerek satın alınabiliyor. Çalıntı mallar oyun modu ise standart modlara göre daha farklı karşımıza çıkıyor. Eski Hereford haritasının özel sürümünde haritaya yayılmış kasalar bulunuyor. Saldıran kişilerin belirli sayıda kasa açması veya bütün savunanları yok etmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege büyük bir beğeni toplamıştı

IGN tarafından E3 2014’ün en iyi oyunu seçilen Rainbow Six Siege, PC, PlayStation 4 ve Xbox One cihazlarında satışa sunulmuştu. Çoğu oyun eleştirmeni tarafından beğenilen yapım bizim de ilgimizi çekmeyi başarmıştı. Bizim de severek oynadığımız oyun hakkındaki detaylı incelemeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Paylaş