Tom Ellis, Lucifer rolünü başka bir diziye taşıyor

14 Ekim 2019 14:30

Tom Ellis, Lucifer 5. sezon çekimlerine devam ederken ortaya çok ilginç bir iddia atıldı. Aktörü aynı rolle başka bir dizide daha görebiliriz.

Lucifer 5. sezon için çekimlere devam eden Tom Ellis görünen o ki sadece Lucifer’ın setinde değilmiş. 5. sezonla beraber role veda etmeye hazırlanan Ellis’in hayranları 5. sezonu iple çekerken aktörü aynı rolde bir daha göremeyecekleri için üzülüyordu. Fakat bu durum küçük bir rolle de olsa değişecek gibi görünüyor. Üstelik 5. sezondan da önce! Çünkü Canagraphs‘ın iddiasına göre, Ellis, Arrow evrenini bir araya getiren 5 bölümlük mini macera Crisis on Infinite Earths‘te yer alacak. Hem de Lucifer rolünde.

Lucifer 5. sezon devam ederken Tom Ellis mini dizide konuk oyuncu oluyor

Her ne kadar Arrow evreni desek de Crisis on Infinite Earths aslında Arrow evreninden fazlasını barındırıyor. Eylül ayında Smallville yıldızı Tom Welling‘in diziye Superman rolünde dönmeye ikna edildiğini yazmıştık. Welling’in geçmişte Lucifer’da da Cain rolüyle yer aldığını hatırlatalım. İddiaların doğru olması durumunda iki aktör bir kez daha aynı yapımda boy gösterecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Peki Ellis hikayeye nasıl bağlanacak? İşte asıl soru bu. Dördüncü sezonda cehenneme dönen Lucifer’ı hikayeye Constantine ile bağlayabilirler gibi görünüyor. Ancak hikayenin detayları net değil. Öte yandan rolün Netflix dizisiyle aynı düzlemde gidip gitmeyeceği de bilinmiyor. The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow ve Batwoman’ı da hikayeye dahil eden mini dizi Crisis on Infinite Earths, Aralık 2019‘dan itibaren izleyicilerle buluşacak. Mini dizinin sadece beş bölümden oluşacağının da altını çizelim.

İlginizi çekebilir

Netflix Türkiye Ekim 2019 programı

Paylaş