reklamı kapat

POPÜLER

2014 Dünya Kupası’nın tüm ayrıntılarını Yandex’in özel sayfasından takip edin

Kullanıcıların bilgi ve verilere pratik bir şekilde ulaşması için güncelliğini koruyan uygulamalarla karşımıza çıkan Yandex, 2014 Dünya Kupası’nı canlı olarak istediğiniz her yerden takip etmenizi sağlayacak. Maç bilgileri ve grup istatistiklerinin yanı sıra maçları canlı olarak takip etme, maç sonrası gol ve maç özeti görüntülerine doğrudan erişebilme gibi seçenekler, 2014 Dünya Kupası süresince Yandex kullanıcılarına sunulacak.

Yandex, maç bilgilerini aşama aşama gösterecek sonuç ekranları ile çok detaylı veriler sunulacak. Herhangi bir maça ilişkin bilgilere erişmek için arama sayfasına “Brezilya maçı” ya da “Brezilya Hırvatistan” gibi ifadeler yazmanız yeterli.

Futbol severler maç durumuna ek olarak gruplardaki puan durumlarını veya gelecek maçların bilgilerini arama sayfasına “dünya kupası gruplar” ve “dünya kupası fikstür” gibi ifadeler yazarak görebilecek. Ayrıca takım ve oyuncular için de özel bilgilendirmeler de yapılacak.

Yandex Dünya Kupası için özel bir sayfa hazırlamayı da ihmal etmemiş. Kullanıcıların kupaya ilişkin en güncel aramalarıyla derlenen içeriğin gösterileceği sayfaya f14.yandex.com.tr adresinden erişilebilecek.