reklamı kapat

POPÜLER

2017 BMW 5 Serisi’nde bizleri neler bekliyor? [Video]

Tanıtım etkinliğinin düzenleneceği 13 Ekim‘e iki gün kala 2017 BMW 5 Serisi hakkında bu zamana kadar ortaya çıkan tüm yenilikler ve sızıntıların hepsi bir arada. İşte en yeni BMW 5 Serisi hakkında bilmeniz gerekenler.

BMW’nin geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihini 13 Ekim olarak onayladığı yeni nesil BMW 5 serisi her zaman olduğu gibi sınıfının en iddialı modeli olmak için hazır. Yedinci jenerasyonu ile karşımıza çıkacak olan 2017 model BMW 5 Serisi’nin tanıtım etkinliğine sadece iki gün kaldı. Bu sürece kadar birkaç kez test sırasında kamuflajlı olarak kameralara yakalanan yeni 5 serisi geliştirilmiş sürüş asistanı ve yarı otonom sürüş teknolojisi ile orta segment lüks modeller arasında tercih edilebilirlik konusunda yine ilk sıralarda yer alacak gibi gözüküyor.

2017bmw5series1
2017 BMW 5 serisinde yer verilen yarı otonom sürüş teknolojisi, özellikle metropolde yaşayan kişilerin en büyük sıkıntısı olan trafik problemine yeni bir standart getiriyor. 2017 BMW 5 serisinde yer alan yarı otonom sürüş, dur-kalk şeklinde oldukça yavaş ilerleyen trafik koşullarında, dahili sensörler ile sürekli bir şekilde etrafı analiz edip aracın kontrolünü (fren ve gaz) tamamen sağlıyor ve sürücüsüne önemli bir rahatlık avantajı sağlıyor. 2017 BMW 5 serisinde ayrıca akıllı telefonlara yüklenen uygulama ile birlikte uzaktan erişim özelliği ile otomobilin çevresini görüntülemek ve etrafta olan biteni görmekte mümkün hale geliyor.

2017bmw5series2
Motor kanadında ise direkt enjeksiyonlu turbo ile birlikte V4, V6 ve V8 silindir seçeneklerinin sunulması bekleniyor. 2017 BMW 5 serisinin hybrid seçeneği de markanın planları arasında yer alıyor. Lakin bu seçeneği sadece yeni nesil M5 ve M5 Gran Turismo için sunulması bekleniyor. Yeni neslin eski jenerasyona göre en büyük özellikleri arasında çok daha hafif bir yapıda olması gösteriliyor. Yapılacak tanıtım etkinliğinin ardından yeni jenerasyon 5 serisinin, 2017’nin ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

VİDEOLAR
https://youtu.be/z0zWMyrQgz8
https://youtu.be/B27_cqnjplk
https://www.youtube.com/watch?v=wrLY7dItEqA
https://youtu.be/85FWPsfOWNA