reklamı kapat

POPÜLER

2017 Seat Ibiza’nın tanıtım öncesi detaylı görselleri ortaya çıktı

Seat’ın ülkemizde de ilgi gören modeli Ibiza’nın tanıtımı öncesi en net görüntülerinin yer aldığı görseller gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtım etkinliği bugün düzenlenecek olan 2017 Seat Ibiza‘yla ilgili son gelişmeleri ve beklentileri sizlerle paylaşmıştık. Son olarak Hyundai i20 kamuflajıyla kameralara yakalanan beşinci jenerasyon, Barselona’da düzenlenecek etkinlik öncesi sızıntıların belkide en büyüğüyle karşımıza çıktı. Polonya merkezli kaynak olan Motofilm’in yayınladığı görsellerde örtülerinden henüz kurtulmamış olan yeni Ibiza’nın iç ve dış tasarım detaylarını tüm çıplaklığıyla görmek mümkün.

Yayınlanan fotoğraf üzerinden konuşmadan evvel yeni Ibiza dahilinde sunulacak olan motor seçeneklerinin ve teknik değişimlerin halen açıklanmadığını veya sızmadığını belirtmekte fayda var. Tasarım ayağındaysa ortaya çıkan görsellere bakarak, beşinci jenerasyon Ibiza’nın özellikle tasarımsal olarak Leon‘a daha da yaklaştığını görüyoruz. Ön, arka ve yan tasarım çizgileriyle bütünsel olarak daha keskin ve sportif hatlara sahip olan modelin en büyük tasarımsal farklılığın arka tarafta elden geçen far grubunun olduğunu söyleyebiliriz. Sızıntılarda tek kare de olsa yayınlanan iç tasarımda, siyah ve bej olmak üzere iki farklı renk tonuna sahip kokpit tasarımı göze çarpıyor. Malzeme kalitesi konusunda selefine göre iyileşmesi beklenen Ibiza’nın ilk intiba olarak bizlerde olumlu etki bıraktığını söyleyebiliriz. Yeni Ibiza’yla ilgili son gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Ortaya çıkan görseller doğrultusunda siz 2017 Seat Ibiza hakkında ne düşünüyorsunuz?