reklamı kapat

POPÜLER

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster satın almayı düşünenlere güzel haber; özel test etkinliği Türkiye’yi dolaşıyor!

Kullanıcıların, özel olarak hazırlanacak olan ve zorlu arazi koşullarını aratmayan parkurlarda deneyimleyeceği 2018 Dacia Duster, özellikle yeni jenerasyonuyla kendisine fazlasıyla güveniyor.

Şubat ayı içerisinde fiyatlarının açıklanmasının ardından mart ayı itibarıyla satışa sunulan 2018 Dacia Duster, bir roadshow organizasyonu ile yola çıkarak Türkiye’yi dolaşıyor. Toplamda 12 şehri kapsayan roadshow organizasyonunda “Hakkını Ver” sloganıyla meraklılarıyla buluşacak olan yeni Duster, ayrıca potansiyel alıcılarına da yeteneklerini gösterecek. Katılımcılar, test sürüşünün yanı sıra sanal gerçeklik dünyasını deneyimleme fırsatı da yakalıyor. Özel olarak hazırlanan off-road parkurunda profesyonel eğitmenler eşliğinde katılımcılar, alana yerleştirilen Orman, Çöl, Buzul konseptinde üç farklı ortamda sanal gerçeklik gözlükleri ile Duster deneme fırsatı buluyor. Microsoft’un piyasaya yeni sürdüğü Hololens gözlüğü ile gerçekleştirilen Duster Sürüş Asistanı parkuru ise deneyimi bambaşka bir noktaya taşıma konusunda fazlasıyla iddialı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hangi şehirlerde olacak?

Dacia Türkiye’den yapılan açıklamaya göre etkinkik; Antalya, Gaziantep, Adana, Kayseri, Ankara, Trabzon, İzmir, Eskişehir, Bursa, Tekirdağ ve Kocaeli‘de meraklılarıyla buluşacak. Organizasyonun son ayağı ise 13 Mayıs’ta İstanbul’da sona erecek. Türkiye’de 73.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan, Comfort ve Prestige olmak üzere iki donanım seviyesi ile pazarda yerini alan Duster, motor seçenekleri arasına yeni 1.2 TCe 125 beygir (4×2) benzinli da ekledi. Duster, Türkiye’de bütün müşterilerinin talebine cevap verebilecek iki benzinli, iki dizel olmak üzere dört motor seçeneği ile satışa sunulan araçla ilgili merak ettiğiniz her şeye buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

2018 Dacia Duster tanıtım filmi