reklamı kapat

POPÜLER

iPhone

2018 model iPhone’ların taslak tasarımı ortaya çıktı [Video]

2018 model iPhone’lar teknoloji tutkunları tarafından dört gözle bekleniyor. Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonların taslak tasarımları ortaya çıktı.

Paylaşılan taslak tasarım videosu izlendiğinde yeni iPhone modelleri hakkında bilgi sahibi oluyoruz. 5,8 inç haricinde 6 inç ve 6,5 inç ekran boyutu seçenekleriyle gelmesini beklediğimiz telefonlardan büyük ekranlı modellerde OLED ekranın en küçük ekranlı modelde ise LCD ekranın yer alması bekleniyor. Şu anda piyasada satılan iPhone 8 Plus’tan (7,5 mm kalınlığında) 0,2 mm daha kalın olacağı belirtilen yeni modelin çerçevesiz bir ekranla geleceği için boyut açısından 5,5 inçlik iPhone 8 Plus’la aynı boyutlarda olacağı belirtiliyor.

iPhone X Plus olarak adlandırılmasını beklediğimiz telefonda ince ekran (OLED) çerçevelerinin kullanılacağı söyleniyor. Ana ekran tuşunun yer almayacağı belirtilen telefonda Face ID teknolojisinin kullanılması bekleniyor.

Yeni iPhone’ların satış fiyatı ne olacak?

Face ID teknolojisine sahip 6,1 inçlik modelin 649 veya 749 dolardan satışa sunulması bekleniyor. 5,8 inçlik ikinci nesil iPhone X 999 dolardan, 6,5 inçlik iPhone X Plus ise 1.099 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Video