reklamı kapat

POPÜLER

2019 Audi A6’dan geldiği söylenen sızıntılar tanıtım öncesi beklentileri artırdı

Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde tanıtılmasını beklediğimiz 2019 Audi A6’dan geldiği söylenen sızıntıların, resmi olmasa da gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek.

Cenevre Otomobil Fuarı’nın merakla beklediğimiz modellerinden birisi olan yeni jenerasyon Audi A6, henüz üzerindeki örtüsü kaldırılmamış araçlar arasında. 2019 model yılıyla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde resmi detaylarıyla karşımıza çıkacak araç, bir süredir resmi kaynaklardan gelen teaser niteliğindeki ufak ipucu detaylarıyla mesajlar veriyor. Büyük beğeni kazanan A8 ile tasarım bazında benzerlik göstermesi beklenen yeni A6 ile ilgili birkaç saat önce internete düşen fotoğraflar bir anda ortalığın karışmasına neden oldu. Henüz araçtan gelen bir sızıntı olup olmadığı netlik kazanmayan bu görseller, A8 üzerine yoğunlaşan düşünceleri büyük oranda doğruluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Resmiyete çok yakın

Fotoğraflara baktığımızda, 2019 Audi A8’in tasarım çizgilerinden başlayarak ızgara, ışıklandırma ve arka bölümdeki yapısına kadar büyük kardeşleriyle benzerlik gösterdiğini görebiliyoruz. Özellikle LED DRLs teknolojisiyle geliştirilmiş farlarıyla gece sürüşlerinde çok keskin bir karakter farkı koyacak olan A6’nın kokpit bölümü de yeni modellerle birebir aynı olması neredeyse kesinlik kazanmış parçalardan. Elektronik destek asistanları ve sensörleriyle üçüncü seviye otonom sürüş teknolojisine göz kırpan modelin motor kısmında da kademeli bir seçenekleşme söz konusu. Bu da ilk dönemler içerisinde benzinli ve dizel motoru, ileriki süreçte hibrit seçeneğin takip edeceği anlamına geliyor. Bu saatten sonra daha daha hareketlenecek olan A6 ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.