reklamı kapat

POPÜLER

2019 Hyundai i20, ipuçlarıyla birlikte Türkiye’de kamuflajlı olarak yakalandı

Resmi tanıtım süreci için önümüzde yedi ay gibi bir sürenin bulunduğu söylenen 2019 Hyundai i20, makyaj operasyonlarıyla ön planda olacak.

Hyundai’nin üretimini İzmit‘teki devasa fabrikasında gerçekleştirdiği i20‘nin 2019 model yılı için çalışmaları devam ediyor. Ekim ayında kapılarının açacak olan Paris Otomobil Fuarı‘nda tanıtılması beklenen modelinin test sürecini daha önceden de Türkiye’de yürüttüğünü bildiğimiz Hyundai, yeni bir jenerasyondan ziyade önümüzdeki yılı makyaj operasyonlarıyla geçirecek. Genellikle yurt dışından takip ettiğimiz test süreçleri, i20’nin ülkemizde üretilmesinden ötürü bu sefer bize avantaj olarak dönüyor da diyebiliriz. Mavi renk seçeneği, ön ve arkasında yer alan kamuflajlarıyla görüntülenen model iç dünyasında da çok ciddi bir değişim barındırmayacak. Bu da bekleyenleri biraz üzebilir.

En hissedilir değişim dışarıda

Hyundai’nin yeni i30 ile birlikte biraz daha modern hatlara dönüştürdüğü yeni tasarım dilinin bir benzerini i20’de de göreceğiz. Her makyaj operasyonunda olduğu gibi ön ve arka LED far gruplarının tamamı elden geçirilecek olan araçta, ızgaranın altıgen formda olmasını bekliyoruz. Tamponlar da bahsettiğimiz bu değişim parçalarının tamamlayıcı rolündeki eklentileri olacak. İç kısımda ise neredeyse hiçbir değişikliğin yer almadığını söylemek çok da yanlış olmaz. Burada havalandırma kanalları ve kontrol panelinde ufak değişimler yapan Hyundai, merkezde konumlandırılan multimedya ekrana ise yazılımsal olarak müdahale edecek. Motor bölümünde ise 1,2 ve 1,4 litrelik benzinli- dizel opsiyonların ufak tüketim ve performans iyileştirmeleriyle aynen devam etmesi gündemde. Kısa süre içerisinde daha da detaylı bilgilerle karşımıza çıkacak olan Hyundai i20 ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.