reklamı kapat

POPÜLER

2020 Motorola Razr

2020 Motorola Razr en zorlu sağlamlık testine girdi [Video]

Katlanabilir telefon 2020 Motorola Razr, bu sefer en zorlu sağlamlık testiyle karşımızda. İşte testin sonucu ve diğer detaylar;

Amerika fiyatı 1.500 dolar olan 2020 Motorola Razr, en son CNET tarafından yapılan sağlamlık testiyle ses getirmişti. Telefonun menteşesi bir makine aracılığıyla yapılan test kapsamında 27.218 katlanma sonucunda bozulmuştu. Şimdi yapılan testin arkasında ise yakından tanıdığınız JerryRigEverything kanalı yer alıyor. Kanalın ikonik sağlamlık testine giren telefon, ekran çizilme testinde diğer amiral gemilerine oranla sınıfta kalıyor çünkü cam değil plastik kaplı bir ekran ile geliyor. Bu ekran çok kolay şekilde çizilebiliyor. Dışındaki ekran ise cam ile kaplı olduğundan daha sağlam olan telefon, aynı şekilde kameralarını da çizilmeye karşı dayanıklı cam ile koruyor. Menteşesi ciddi şekilde kirlense dahi çalışmaya devam eden ancak tozdan genel olarak mutlaka uzak tutulması gereken yeni Razr, ters tarafa doğru katlandığı zaman rahatlıkla kırılıyor. Yani bu telefonun üstüne ekran açıkken kesinlikle oturulmaması gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Motorola Razr katlanabilir telefon için teknik detaylar şöyle

Telefon 6,2 inç pOLED 21:9 2142×876 piksel tek parça katlanabilir esnek ekran ile geliyor. Ayrıca dışta 2,7 inç gOLED 600×800 piksel bir ekran daha yer alıyor. Gücünü Snapdragon 710 işlemciden alan ve 6 GB RAM + 128 GB depolama taşıyan telefon, 2.510 mAh pil taşıyor. Kutusundan Android Pie ile çıkan modelde, iki farklı kamera yer alıyor. Dıştaki ana kamera 16 megapiksel çözünürlükte ve F1.7 diyafram değerine sahip. Elektronik olarak görüntü sabitleme yapabilen kamera, çift LED flaş ile destekleniyor. Önde / içeride ise sadece 5 megapiksellik F2.0 selfie kamerası bizleri bekliyor.

İlgili Video