reklamı kapat

POPÜLER

2022 Opel Corsa

2020 Opel Corsa için ilk yurt dışı fiyatları göründü

İngiltere departmanı tarafından açıklanan ilk 2020 Opel Corsa fiyatları, Türkiye’deki meraklıları için bir tahmin yapma şansı veriyor.

Birkaç gün öncesinde makyajlanan Astra için fiyat bilgisi paylaşan Opel/Vauxhall İngiltere, şimdi de merakla beklenen yeni Corsa ile karşımızda. Haziran ayından beridir elektrikli versiyonuyla gündeme gelmeye başlayan ve sonrasında standart versiyonlarıyla da karşımıza çıkan 2020 Opel Corsa, Türkiye’den de hatırı sayılır bir kesimin beklediği otomobiller arasında. Ülkemizdeki otomobil pazarının yaşadığı önemli duraksamadan pay alıp almayacağı merak edilen PSA tabanlı yeni jenerasyon İngiltere’de de önemli bir konumda. Nitekim baktığımızda giriş seviyesinde donanım, 74 beygir güç üreten 1,2 litrelik motor ve 5 ileri manuel şanzıman kombinasyonu için 15.550 sterlin gibi bir fiyatın belirlendiğini görüyoruz. Bu da Türkiye için, vergiler hariç günümüz kuruyla yaklaşık 105.500 TL demek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Opel Corsa için diğer fiyat detayları

Listenin devamında karşımıza giriş seviyesi donanıma ek olarak 1,2 litrelik motorun beygir güç üreten versiyonu çıkıyor. 6 ileri manuel şanzıman ile gelen bu paket 16.350 sterlinle satın alınabilecek. Aynı paketi 8 ileri otomatikle almak isteyenler ise yaklaşık 18.000 sterlini gözden çıkarmak zorunda. Bu paketi oldukça farklı donanım seviyeleriyle sunacak olan Opel, motor ve şanzıman değişmeden eklenecek özelliklerle fiyatı 18.700 sterlin seviyesine kadar değiştirebiliyor. Elite olarak isimlendirilen ve en üst noktalardan birisi olarak satışa sunulacak olan Corsa’nın başlangıç fiyatı 25.990 sterline kadar yükselebiliyor. Kullanıcılar burada; park sensörleri, 10 inçlik multimedya ekran, masaj fonksiyonlu deri koltuklar, LED stop grubu, elektronik park freni ve anahtarsız giriş gibi önemli özelliklere sahip olabilecek. Corsa’nın detaylı teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.