reklamı kapat

POPÜLER

2021 Citroen e-Berlingo

2021 Citroen e-Berlingo; grubun elektrikli ticari ailesine yeni üye

 - Güncelleme: 23 Şubat 2021 18:55

İki farklı uzunluk değeriyle satışa sunulacak olan 2021 Citroen e-Berlingo, rakamsal verileriyle kuzenlerinin çizgisinde seyrediyor.

Peugeot ve Opel arasında adeta paslaşma gibi adım adım ilerleyen elektrikli ticari araç partisine Citroen cephesi de katılmayı ihmal etmedi. Bugün tanıtımını gerçekleştirişen 2021 Citroen e-Berlingo, ailenin diğer üyelerinde kullanılan altyapının birebir aynısı üzerine yükseliyor. Standart versiyonuyla test konuğumuz olan Berlingo’nun elektrikli versiyonu olarak karşımıza model, iki farklı uzunluk değeri üzerinden kullanıcıların karşısına çıkarılacak. Tek elektrik motoru ve 50 kWh’lık batarya kombinasyonu da yine standart olarak gelecek özellikler arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rakamsal verileriyle 2021 Citroen e-Berlingo

e-Berlingo’da standart olarak gelen elektrik motoru kombinasyonu Partner ve Rifter’in elektrikli versiyonlarında olduğu gibi 136 PS güç ve 260 Nm tork üretiyor. Araç bu motor kombinasyonuyla maksimumda 135 km/s hızla yol kat edebilecek. Kullanılan 50 kWh’lık batarya paketi ise e-Berlingo için 280 kilometrelik menzil değerinin kapılarını açıyor. Bu değeriyle Peugeot modellerinden 5 kilometre daha iyi olan aracı şarj etmekse 7,4 kW kaynak üzerinden yaklaşık 5 saat 30 dakika sürüyor. Hızlı şarj desteği de yine altyapının nimetleri arasında. 100 kW’lık kaynak üzerinden sadece 30 dakikada batarya doluluğu yüzde 80’e getirilebilecek. e-Berlingo’nun versiyon seçenekleri ise 4,4 ve 4,75 metrelik iki uzunluk üzerinden şekilleniyor. 7 kişilik yolcu oturumunun da sağlanabildiği üst versiyon, 2.126 litreye kadar bagaj hacmiminin yakalanabildiği bir şemayı sunabiliyor. Dijital sürücü ve 8 inçlik multimedya ekranıyla modern bir sürüş deneyimi de sunan yeni e-Berlingo, bu yılın ikinci yarısıyla birlikte kademeli olarak satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Peugeot 508 hibrit