reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Combo-e Life

2021 Opel Combo-e Life tanıtıldı; işte ticari sınıfın yeni elektriklisi

 - Güncelleme: 10 Şubat 2021 22:53

Ticari araç sınıfında aileye eklenen son isim olan 2021 Opel Combo-e Life, günlük kullanımda ihtiyaçlara rahatlıkla cevap verebilecek.

PSA grubunun elektrikleşme sürecindeki adımlar birbiri ardını takip etmeye devam ediyor. Son birkaç aydır ticari sınıfta devam eden hareketliliğe Peugeot sonrası Opel de dahil oldu. e-Partner sonrası aileye dahil edilen 2021 Opel Combo-e Life, kullanıcılara şehir içindeki tüm ihtiyaçlarını karşılama konusunda yeni yol arkadaşı adaylarından. Ailenin standart versiyonlarında olduğu gibi uzun ve kısa olmak üzere iki farklı gövde tipiyle satışa sunulacak olan Combo-e Life, 7 kişilik yolcu kapasitesiyle de tercih edilebiliyor.

2021 Opel Combo-e Life teknik özellikleri

Combo-e Life’ın altyapısında elektrikli modellerden alışık olduğumuz kombinasyondan faydalanılıyor. Tek elektrik motorundan güç alan otomobil 136 PS güç ve 260 Nm’lik tork değerlerini de beraberinde getiriyor. Bu motorla birlikte 0’dan 100’e hızlanmasını 11,2 saniyede tamamlayan Combo e-Life’ın erişebileceği maksimum sürat 130 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Modelin batarya kısmında ise standart olarak 50 kWh’lik paket konumlandırılıyor. Bu paket 280 kilometreye kadar menzilin yakalanabildiği sürüş deneyimi için yeterli konumda. 100 kW’lık hızlı şarj desteğinin de standart olarak gelmesiyle, bataryayı 30 dakikada yüzde 80 doluluğa getirmek mümkün olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Combo e-Life’ın kullanım alanı kapasitesi de versiyonlara göre değişiklik gösteriyor. Standart versiyonda 597 litre bagaj hacmi gelirken bu değeri 2.126 litreye kadar esnetmek mümkün. Aks mesafesi daha uzun olan versiyonda ise standart bagaj hacmi 850 litreyle başlıyor. Koltuklar yatırıldığında ise bu değer 2.693 litre kadar esniyor. Combo e-Life’ın yük taşıma kapasitesinin 750 kilogram olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Combo e-Life’ın Avrupa satışları 2021’nin ikinci yarısıyla başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Peugeot 508 hibrit