reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Movano-e; ailenin en büyüğü ile elektrikli ticari listesi tamamlandı

 - Güncelleme: 26 Mayıs 2021 19:25

Combo ve Vivaro sonrasında ticari ailenin en büyük elektriklisi olacak 2021 Opel Movano-e, günlük ihtiyaçları karşılayacak rakamlarla geldi.

Opel’in Combo sonrasında Vivaro ile bir üst segmente taşıdığı elektrikli ticari araç ürün bir isim daha eklendi. Geleneksel motor seçenekleriyle sınıfının önemli modellerinden olan Movano, üçüncü jenerasyonuyla birlikte elektrik gücüyle bir araya geliyor. Bugün tanıtımı gerçekleştirilen Opel Movano-e teknik nitelik bazında daha çok şehir içindeki operasyonlarda kullanıcılara cevap verebilecek bir model olarak değerlendirilebilir. Şimdilik tek motor ve batarya kombinasyonuyla satın alınabilecek olan Movano-e’nin daha kapsamlı kitlelere erişmesi için daha üst seviye menzil değerleri sunması elzem.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Opel Movano-e teknik özellikleri

Movano-e’nin altyapısında Combo ve Vivaro’da olduğu gibi tek elektrik motoruna yer veriliyor. 122 PS güç ve 260 Nm tork üreten bu motorun verileri Combo ve Vivaro’nun elektrikli versiyonlarına göre güç bazında yaklaşık 15 PS geride tutulmuş. Araç bu motorla maksimumda 110 km/s hızla limitlendiriliyor. Batarya paketleri de yine ailenin diğer üyelerinden giriş seviyesinde ayrılıyor. Başlangıç paketinde 37 kWh’lik kapasiteyi alabilecek olan kullanıcılar bir üst pakette ise 70 kWh’lik paketi alabiliyor. Movano-e’nin bu paketler üzerinden WLTP standartlarında menzil verileri sırasıyla 117 ve 225 kilometre olarak paylaşılıyor. Bu değerin Vivaro-e’de 330 kilometreye kadar çıktığını hatırlatmakta fayda var. Üçüncü nesil Movano ailesinin yük çekiş desteğiyse farklı versiyonlara göre 2,8 ton ile 4 ton arasında değişiyor. Kısa süre içerisinde sipariş alımlarına başlanacak olan modelin Bu yılın son çeyreğinde Avrupa merkezli olarak satış noktalarındaki yerini alması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Opel Corsa-E