reklamı kapat

POPÜLER

2021 Ford Focus 4K Titanium

2021 Ford Focus 4K Titanium; ürün gamına Türkiye’ye özel tasarlanan versiyon

Türkiye pazarına özel olarak geliştirilen 2021 Ford Focus 4K Titanium, donanım nitelikleriyle iç pazardaki kullanıcılar için daha üst seviye sürüşün kapılarını aralıyor.

Bugün kapılarını açan Autoshow 2021 kapsamında ürün planlamalarını duyuran Ford Türkiye, pazara özel hamleleriyle dikkat çekiyor. Elektrikli Transit, Mustang Mach-E ve Ford Ranger gibi farklı segmentlerdeki önemli modellerini podyuma çıkartan Ford, Türkiye’nin en çok satan isimlerinden birisi olan Focus için Türkiye’ye özel bir paketi de karşımıza çıkarttı. 2021 Ford Focus 4K Titanium adıyla ürün gamıyla eklenen versiyon, diğer paketlerden de gördüğümü 1,5 litrelik motorla tercihe açılması masada. Özellikle teknolojik destekleriyle dikkat çeken versiyon, Focus ürün gamında ilk kez sunulacak özellikleri barındırmasıyla da öne çıkıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford Focus 4K Titanium için öne çıkan donanımlar

Ford’un sergilediği bir diğer araç olan Focus 4K Titanium, tamamen Türkiye’ye özel, Türkiye’deki müşterilerin beklentileri odağa alınarak geliştirildi. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliğine sahip, seçilebilir sürüş modları, karartılmış arka camlar ve ikincil çarpışma freni, Focus 4K Titanium’un beğenilen konfor ve güvenlik özellikleri arasında bulunuyor. Olası çarpışma anında gövde dayanıklılık performansını iyileştirmiş olan Focus, hem daha geniş iç alan hem de artan bagaj hacimleri ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Ford Co-Pilot 360 teknolojisi sayesinde 2. seviye otonom sürüş deneyimine imkan tanıyan araç, Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Dur& Kalk (Stop&Go), Çarpışma Önleme Yardımcısı (Yaya ve Bisikletli algılama özelliği ile), Acil Durum Manevra Destek Sistemi, Park Paketi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çapraz Trafik Uyarısı, Aktif Park Asistanı ve Focus ile ilk defa sunulan tam otomatik park özellikleri ile sürüş keyfini ve güvenliği maksimuma taşıyor. Açılabilir Panoramik Cam Tavan, B&O Müzik Sistemi ve SYNC3 bilgi ve eğlence sistemi ile yolculukların her anını bir keyfe dönüştürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR