reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Grandland

2021 Opel Grandland; makyajlanan amiral gemisinin yurt dışı fiyatı göründü

Tanıtımın üzerinden geçen bir aylık zaman diliminin ardından motor seçenekleri ve fiyat detaylarıyla 2021 Opel Grandland tekrar masada.

Geride bıraktığımız haziran ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen yeni Grandland ile birlikte ailenin amiral gemisine markanın yeni yüzü entegre edildi. Görünümün de ötesine geçen bu operasyonda teknolojik destek nitelikleri de bir adım yukarıya taşınan Grandland ailesinin en baz versiyonundaki standart özellikler de artırıldı. Haziran ayındaki tanıtımında motor seçenekleri ve fiyatları örtülerin arkasında kalan 2021 Opel Grandland ailesi için Almanya merkezli duyuru üzerinden bu bölümle ilgili de bilinmezlik süreci sona eriyor. Üretiminin gerçekleştirildiği anavatanında 27.250 euroluk başlangıç fiyatıyla siparişe açılan makyajlı Grandland ailesinde, hibrit motor ve zirve donanım kombinasyonuyla birlikte seviye 54.460 euroya kadar esneklik gösteriyor.

2021 Opel Grandland motor seçenekleri

Makyajlı Grandland ailesinin kaputunun altında PSA grubundan tanıdığımız zengin motor seçenekleri yola devam ediyor. Ailenin giriş seviyesinde günümüzde olduğu gibi 1,2 litrelik üç silindirli motor 130 beygir güç ve 230 Nm torkla kullanıcıları bekliyor olacak. Dizel motoru tercih etmek isteyenler için de hala Grandland ailesinin bir seçeneği olacak. 1,5 litrelik dört silindirli dizel ünite 130 beygir güç ve 300 Nm tork değeri sunarken 100 kilometrede ortalama 3,9 litre ile 4,4 litre aralığında yakıt tüketimi vadediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajlı Grandland ailesinin zirve noktalarında ise hibrit motor kombinasyonu karşımıza çıkıyor. Makyaj öncesinden de tanıdığımız Hybrid4 rozetiyle dört tekerlekten çekişli sürüş deneyiminin de sunulduğu iki farklı hibrit versiyonda 1,6 litrelik benzinli motor standart olarak geliyor. Önden çekişli dinamiklerde 224 beygirlik güç ve 360 Nm’lik tork değerleri sunulurken, bir üstte ise değerler güç bazında 300 beygire kadar yükseliyor. Saf elektrikli sürüş deneyiminin de mümkün olduğu modellerde 65 kilometreye kadar menzil kat etmek mümkün olacak. Otonom acil frenleme, yaya algılama, şeritte tutma asistanı, trafik işareti algılama, sürücü yorgunluk uyarısı, hız sabitleme ve sınırlama, kör nokta uyarı sistemi, Pure Panel dijital ekran sistemi ve daha pek çok desteği baz versiyonla birlikte standart gelen Grandland ailesinin Türkiye’ye geliş süreci henüz netlik kazanmış değil.

İlgili video

Yeni Hyundai Tucson