reklamı kapat

POPÜLER

2021 Renault Express

2021 Renault Express ailesinin Türkiye fiyatları açıklandı

 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 16:02

Eylül ayının son haftası itibarıyla resmi satışları başlayacak olan 2021 Renault Express ailesi için fiyatlar artık masada.

Renault ailesinin yeni nesi ticari araç ailesi Express için beklenenen Türkiye fiyatları resmiyet kazandı. 27 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan yeni Express Combi ve Express Van tek motor seçeneği üzerinden listelerdeki yerini alıyor. Lansmana özel olarak 10 bin TL’yi aşan indirimlerle pazara giriş yapan 2021 Renault Express ürün gamı, bu hamleye paralel olarak 159.900 TL’lik başlangıç fiyatına sahip. 800 litre ile pazardaki en geniş bagaj hacmi ve 71,6 cm’lik sürgülü yan kapı açıklığıyla sınıfında iddialı özellikler sunan Express Combi ise 182.900 TL’den başlayan özel lansman fiyatlarıyla tüketiciyle buluşuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Renault Express fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından lansmana özel indirimler çerçevesinde paylaşılan fiyatlar şu şekilde;

Yeni Express Van Joy 1.5 dCi 95 bg – Liste fiyatı 169.900 TL – Lansmana özel 159.900 TL
Yeni Express Combi Joy 1.5 dCi 95 bg – Liste fiyatı 194.900 TL – Lansmana özel 182.900 TL
Yeni Express Combi Touch 1.5 dCi 95 bg – Liste fiyatı 199.900 TL – Lansmana özel 187.900 TL


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Renault Express modellerinden öne çıkanlar

90’lı yılların son dönemlerinde başlayan macerasında 2021 model yılıyla birlikte yeni bir nesile kavuşan Kangoo ailesi, Express ve Express Van gibi versiyonlarına ayrılıyor. Kullanım amaçlarına göre hizmet eden bu versiyonların teknik nitelikleriyse büyük oranda birbirlerinde yakın. Yeni Express Combi, toplamda 4 tam boy koltuk ile tüm yolcuları için geniş bir alan ve konfor sunuyor. Arka koltuklar tek parça halinde tamamen katlanarak ek kargo alanı sağlıyor. Yeni Express Combi, yeni iç tasarımıyla ailelere de uygun çözümler sunuyor ve iki arka koltuğun her birinde de ISOFIX bağlantı noktası bulunuyor. Aynı anda iki çocuk oto koltuğu bağlanabiliyor.

4,39 m uzunluğundaki Yeni Express Van, 1,91 m yükleme uzunluğuyla gelişmiş bir işlevsellik sunuyor. Dizel motor 650 kg’a kadar yük taşıma kapasitesiyle dikkat çekiyor. Yaklaşık 48 litre depolama alanı ve 3,3 m³ kargo hacmiyle ihtiyaçlara cevap veriyor. 1,91 metre ile sınıfının en iyi araç uzunluğu ile yükleme uzunluğu değerini sunan yeni Express Van, güvenli ve kolay yükleme için yerde altı, yanlarda dört adet kanca ve yükleme bölümü aydınlatması ile donatılıyor. 3 düğmeli sustalı anahtar uzaktan kapı açma ve kilitleme imkânı sunarken, aracın kargo alanının kilidinin ön kabinden bağımsız olarak açılmasını da sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan kauçuk zemin kaplaması ile işlevsellik daha da artıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ailenin tüm modellerinde sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürüş destek sistemleri dikkat çekiyor. Yeni Express Combi; sürücü, ön yolcu, iki yan ve iki perde hava yastığı olmak üzere toplam altı adet hava yastığı ile gelişmiş güvenlik seviyesi sunulurken ESC özelliği ile geliyor. Express Van manevra güvenliği için Geniş Açılı Aynayla donatılıyor. Opsiyonel olarak tercih edilebilen bu ayna, yolcu tarafındaki güneşlik üzerinde bulunuyor. Bu ayna sürücüye sağ kör noktada neler olup bittiğini net bir şekilde gösteriyor ve özellikle kavşaklarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Görüş açısı 30 dereceye yükseltilebiliyor. Her iki versiyonda ayrıca Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Asistanı ve Combi versiyonlarda Geri Görüş Kamerası gibi özellikler de bulunuyor.