reklamı kapat

POPÜLER

2021 Renault Kangoo

2021 Renault Kangoo radikal değişimleri ve modern özellikleriyle tanıtıldı

Hissedilir oranda modernizasyonu beraberinde getiren 2021 Renault Kangoo ailesi, farklı kullanımlara cevap veren gövde tipleriyle asfalta inecek.

Hafif ticari araç sınıfında özellikle PSA grubu odaklı oldukça başarılı bir tasarım dönüşümüne tanık olduğumuz birkaç yılı geride bıraktık. Bu sürecin pazarda yer alan diğer markaları da benzer hamleler atma zorunluluğu içerisine sokacağı aşikardı. Nitekim şu anda karşımızda duran 2021 Renault Kangoo da bir önceki neslini bambaşka bir boyuta taşıyan karakteristik detayları üzerinde taşıyor. Toplamda dört farklı versiyon ve iki farklı aks mesafesi tipiyle satışa sunulacak olan yeni Kangoo’nun üretimi gövde tiplerine göre Fas ve Fransa’daki tesislerde gerçekleştirilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan yenilikleriyle 2021 Renault Kangoo

90’lı yılların son dönemlerinde başlayan macerasında yeni bir nesile kavuşan aile; Kangoo, Kangoo Van, Express ve Express Van versiyonlarına ayrılıyor. Kullanım amaçlarına göre hizmet eden bu versiyonların teknik nitelikleriyse büyük oranda birbirlerinde yakın. Ailenin tamamında yeni tasarım dilini hakim şekilde hissediyoruz. LED gündüz farları ve krom kaplama gibi detaylar ise donanım paketleri yükseldikçe araca entegre ediliyor. Kangoo’nun kokpit bölümü de modern beklentileri karşılayacak önemli değişimler geçiyor. Konsolun merkezinde konumlandırılan multimedya ekran başla olmak üzere kullanılan dizilim, kaplamalar daha bir çok detay buradaki kullanıcı deneyimini bir üst noktaya taşıyacak. Aileye eklenen akıllı elektronik destek sistemleri de binek modelleri aratmayacak bir teknolojiyi kullanıcıların emrine sunacak. Kademeli olarak başlayacak satış sürecinde tamamen elektrikli olarak da satın alınabilecek olan Kangoo ailesini önümüzdeki günlerde tekrar gündemde göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Yeni Volkswagen Passat ve tüm yenilikleri