reklamı kapat

POPÜLER

2021 Seat Tarraco

2021 Seat Tarraco Türkiye’de; işte 7 kişilik SUV’nin fiyatı ve öne çıkanları

 - Güncelleme: 03 Nisan 2021 14:05

Uzun süren bir bekleyişin ardından Türkiye’deki listelere dahil edilen 2021 Seat Tarraco, iki farklı versiyonla giriş yapıyor.

Resmi tanıtımı Eylül 2018’de gerçekleştirilen Seat Tarraco, genişleyen SUV pazarında markasının amiral gemisi olarak zirveye oturdu. 1 yılı aşkın süredir Avrupa pazarında satışta olan model, 7 kişilik yolcu kapasitesiyle ailenin diğer üyelerinden ayrılmayı başarıyor. Aradan geçen zaman diliminde hibrit de dahil olmak üzere pek çok versiyonla çeşitlendirilen Tarraco için nihayet Türkiye satışları da başlıyor. Nisan ayıyla birlikte listelere dahil edilen 2021 Seat Tarraco ailesi, şimdilik iki farklı versiyon üzerinden tercih edilebiliyor. Ateca’da olduğu gibi Xcellence ve FR olarak ayrışlan seçeneklerin fiyatları arasında 25 bin gibi bir fark var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Seat Tarraco fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından açıklanan fiyatlar şu şekilde karşımıza çıkıyor;

TARRACO 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xcellence (7 Koltuklu) – 490.000 TL
TARRACO 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR (7 Koltuklu) – 515.000 TL


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan özellikleriyle Seat Tarraco

Tarraco, dış tasarım karakteriyle büyük oranda ailenin diğer üyelerinden tanıdık olduğumuz elementleri üzerinde taşıyor. Işıklandırma grubu ve jant gibi bazı parçalarıyla bu bölümde ayrılan modelin en karakteristik farklarıysa kokpitinde. Konsolunda kullanılan ahşap detaylar üzerinden kalite algısıyla da fark yaratmak isteyen araç, 10,25 inç’lik dijital ekran desteğinin yapısıyla da farklı bir karakter barındırıyor. Havalandırma ve vites gibi alt bölge yapısı ailenin diğer üyeleriyle benzeşen modelde panoramik sunroof, ferahlık konusunda en temel rolü üstlenen parçalardan birisi.

Tarraco’nun açıklanan versiyonlar üzerinden zengin standartlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Giriş seviyesi olan Xcellence; 19 inç Alüminyum Alaşımlı Jantlar, Dönüşe Duyarlı LED Ön Sis Farları, LED Gündüz Sürüş Farları, Full LED Mercekli Ön Farlar, ‘Infinite LED’ Arka Farlar, Dinamik LED Arka Sinyaller, Yan Ayna Altlarında Karşılama Işığı, Virtual Pedallı Elektrikli Kolay Açılır Bagaj Kapağı, Elektrikli Ayarlanabilir, Isıtmalı, Otomatik Katlanabilir Yan Aynalar, Ön ve Arka Park Sensörleri, 10,25″ Dijital Gösterge Paneli, Tek Renkli LED Ambiyans Aydınlatması, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Yağmur Sensörü ve 8,25″ Dokunmatik Renkli Ekranlı Multimedya Sistemi gibi parçaları standart olarak getiriyor.

FR versiyonla birlikte dışarıdaki en büyük değişimler dışarıdaki sportif gövde tipiyle birlikte ebatı 19 inçe yükseltilen jant setini içerisine alıyor. Her iki versiyonda da standart olarak gelen 1,5 litrelik benzinli motor ise 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. 7 kademeli DSG şanzımanla kombin edilen bu motorla, Tarraco’nun 0’dan 100’e hızlanması 9,5 saniye sürüyor. Aracın maksimum sürati 199 km/s olarak teknik tabloya yansırken, karma tüketim değeriyse 100 kilometre için 7 ile 8,1 litre aralığında veriliyor. Ailenin detaylı donanım listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili video