reklamı kapat

POPÜLER

Suzuki vitara 2022

2021 Suzuki Vitara için sabit fiyat garantili kampanya

Tüm versiyonlarında hibrit entegrasyonu standart olarak sunulan 2012 Suzuki Vitara ailesi ön satış sistemi üzerinden tercih edilebiliyor.

Suzuki, yeni bir hibrit otomobil sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor. Suzuki ekim ayında devreye aldığı ön satış uygulamasıyla da dikkat çekmek istiyor. Bu kapsamda Suzuki Vitara Hibrit için ön sipariş talebinde bulunanlar, Ekim ayı sonunda araçlarını yurt genelindeki Suzuki bayilerinden teslim alabiliyorlar. Üstelik Suzuki, ön satış uygulaması boyunca Vitara Hibrit’i sabit fiyat garantisiyle birlikte sunuyor. Suzuki Vitara Hibrit, 354 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

2021 Suzuki Vitara için öne çıkan detaylar

Vitara Hibrit’in 48V Hibrit güç-aktarma sistemi, 12V’den daha yüksek gerilim beslemesi sayesinde, yavaşlama sırasında geri kazanılan enerji ile yakıt tüketimini azaltmak ve sürüş performansını yükseltmek için elektrikli motorun verdiği destek miktarını artırıyor. 1,4 litre, 129 PS ve 235 Nm tork üreten Boosterjet direkt enjeksiyonlu turbo motorla gelen 4×2 çekişli Vitara Hibrit, WLTP verilerine göre 100 km’de 5.7 litrelik ortalama yakıt tüketimi değerine sahip. Vitara Hibrit 4×4 ise 100 km’de ortalama 6.2 litrelik yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. Yeni nesil dört tekerlekten çekiş teknolojisi ALLGRIP ile kullanıcılara şehirde konforu, arazide ise heyecanı aynı anda sunabiliyor.