reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Tiguan Allspace

2021 Volkswagen Tiguan Allspace; makyajlı versiyon Türkiye’de satışa sunuldu

 - Güncelleme: 04 Aralık 2021 13:37

Avrupa sonrasında Türkiye listelerine giren makyajlı 2021 Volkswagen Tiguan Allspace, üç donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor.

Volkswagen’in geçtiğimiz mayıs ayında lansman dönemini gerçekleştirdiği makyajlı Tiguan Allspace, Avrupa’dan sonra Türkiye pazarında da satışa sunuldu. Aralık ayı itibarıyla listelere eklenen versiyon, ailenin diğer üyelerine gelen güncelleştirmeleri alarak yola emin adımlarla devam edecek. Segmentinin önemli oyuncularından biri olmayı başaran ailenin uzun aks mesafeli dinamikleri üzerine kurulan 2021 Volkswagen Tiguan Allspace, üç farklı donanım kombinasyonu ve 1,5 litrelik tek motor seçeneğiyle Türkiye’de tercih edilebilecek. 796.200 TL’lik başlangıö fiyatıyla listelere giren modelin etiket fiyatındaki zirve 965.300 TL’ye kadar esneklik gösterebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Tiguan Allspace fiyat listesi

Resmi kaynaklar tarafından duyurulan lansman dönemi fiyatları şu şekilde karşımıza çıkıyor;

Yeni Tiguan Allspace 1,5 TSI ACT 150 PS DSG Life – 796.200 TL
Yeni Tiguan Allspace 1,5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance – 890.300 TL
Yeni Tiguan Allspace 1,5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line – 965.300 TL

2021 Volkswagen Tiguan Allspace öne çıkan özellikleri

2017 yılında tanıtılan ve bugüne kadar toplamda 1,5 milyonluk bir satış adedine ulaşan Allspace, dünya genelinde satılan tüm Tiguan‘ların yarısından fazlasını temsil ediyor. Yeni Tiguan Allspace ferah iç mekanı sayesinde hem ön hem arka yolculara oldukça geniş bir alan sunuyor. Beş veya 7 koltuklu seçeneği ile satışa sunulan modelde, arka koltuklar ve üçüncü sıradaki bağımsız koltuklar kullanım gereksinimine bağlı olarak kolayca katlanabiliyor. Yeni Tiguan Allspace’teki tüm oturma sıraları katlandığında 5 koltuklu model 1.920 litreye, isteğe bağlı olarak sunulan 7 koltuklu model ise 1.775 litreye kadar bir yükleme hacmi sunuyor.

Tiguan Allspace’in donanım paketleri de yeniden düzenlendi. Life, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor. Ailenin Türkiye’deki giriş donanım seviyesi Life’ta; LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, hız sabitleyici “Cruise Control”, 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik ekrana sahip bilgi ve eğlence sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 10,25 inç boyutundaki yüksek çözünürlüklü ekrana sahip yeni nesil dijital gösterge paneli “Active Info Display”, App Connect, 3 bölgeli dokunmatik klima “Climatronic”, elektrikli açılır bagaj kapağı, otomatik katlanır yan aynalar, karartılmış arka ve arka yan camlar, gümüş tavan rayları ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elegance ve R-Line donanım seviyesinde; IQ. LIGHT – LED Matrix ön farlar, ön kısımda logoya uzanan dekoratif LED aydınlatma, yeni tasarım jantlar öne çıkan ekipmanlar olarak dikkat çekiyor. 30 renkli ambiyans aydınlatması iç mekanın her gün veya her yolculukta farklı görünmesini sağlıyor. Elegance donanım paketinden itibaren standart olarak sunulan kolay açılır kapanır bagaj kapağı “Easy Open/Close” sayesinde bir ayak hareketiyle bagajı açıp kapatmak mümkün. Elegance donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon ve panoramik açılır cam tavan Tiguan Allspace’te konfor ekipmanları olarak öne çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Allspace’in en üst donanım seviyesi R-Line, ise maksimum düzeyde sportiflik sunuyor. Dokunmatik yüzeylere ve R-Line logosuna sahip çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, karbon gri dekorlar, paslanmaz çelik pedallar, R-Line “Artvelours” kumaş koltuk döşemesi ve 19 inç “Valencia” alüminyum alaşım jantlar R-Line dinamizminin altını çiziyor. Opsiyonel Black Style tasarım paketi, diğer özelliklerin yanı sıra siyah renklerin hakim olduğu ön radyatör ızgarası ve ön tampon, siyah tavan rayları, siyah kaplı aynalar ve siyah cam çerçeveleri ile diğer donanım paketlerinden ayrışıyor.

İlginiz çekebilir

Yeni Skoda Fabia