reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan 2023 fiyat listesi
2022 Volkswagen Tiguan

2021 Volkswagen Tiguan Allspace; yeni dinamikler büyük versiyona yansıdı

 - Güncelleme: 12 Mayıs 2021 12:10

Standart versiyona gelen makyaj etkilerini barındıran 2021 Volkswagen Tiguan Allspace, ailenin satış rakamlarını yukarıda tutmaya yardımcı olacak.

Ekim ayından beridir makyajlanan parçalarıyla Türkiye’de de satışta olan Volkswagen Tiguan için beklenen hamlelerden birisi daha tamamlandı. Süreç içerisinde “R” da dahil olmak üzere farklı versiyonlarıyla karşımıza çıkarılan makyajlı dinamikleri bu kez Allspace’de görüyoruz. Uzun aks mesafeli Tiguan olarak da bildiğimiz ve yine kendisine Türkiye pazarında yer bulan model, ailenin diğer üyelerindeki değişimlerin tamamını barındıracak. Yenilenen tasarım çizgilerinin yanında jant setleri, renk seçenekleri ve teknolojik ekipmanların tamamını artık 2021 Volkswagen Tiguan Allspace ile de asfalt üzerinde göreceğiz.

Öne çıkanlarıyla 2021 Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace versiyonunu ailenin diğer tüm üyelerinden ayıran yegane parçanın ebatsal veri ve kullanışlılık odağında şekillendiğini biliyoruz. Standart versiyonla birlikte bu makyajla birlikte Allspace’in kendi içerisinde de iyileşmeler barındırması dikkat çekiyor. Aracın önceki versiyondan 22 milimetre daha uzun oluşu burada ön planda. İç yaşam alanı ve bagaj hacmi gibi konularda ise ciddi bir revizyon söz konusu değil. Tiguan Allspace’de koltukların pasif hale getirilmesiyle elde edilen 1.920 litrelik geniş yükleme alanı varlığını sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Tiguan Allspace’in dış tasarımında en dikkat çekici unsurların başında yeni LED farların bulunduğu tamamen güncellenmiş ön profil geliyor. Avrupa versiyonlarında opsiyonel olarak tercih edilebilecek olan “IQ.Lights” Led matrix farlar ile özellikle gece sürüşlerindeki deneyim üst noktaya taşınıyor. Ailenin tasarımındaki sportif detaylar, 17-20 inç arası değişen boyutlara sahip alüminyum alaşım jantlar ile güçlendiriliyor. İç tasarımda da artık daha premium ve zengin parçalara sahip bir Tiguan kullanıcıları bekliyor. 8 inçlik dijital sürücü ekranı tüm Allspace modellerinde standart olarak gelirken üst paketlerde bu ekranın ebatı 10,25 inçe kadar esniyor.

Volkswagen Tiguan 2023 fiyat listesi
2022 Volkswagen Tiguan

2021 Volkswagen Tiguan Allspace motor seçenekleri

Tiguan Allspace’in motorlarında da herhangi bir farklılık göze çarpmıyor. Ailenin giriş seviyesinde tekrar 1,5 litrelik TSI motor 150 PS güçle yola devam ediyor. Kullanıcılar burada 6 kademeli manuel veya 7 kademeli DSG’yi tercih edebiliyor. Benzinli motorun bir üst kademesinde ise 2.0 litrelik motorun 190 ve 240 beygirlik iki versiyonu karşımıza çıkıyor ki 4×4 deneyimi de bu motorlarla birlikte aktif hale geliyor. Aynı hacimdeki dizel motor ise 150 beygir veya 200 beygirle tercih edilebilecek. Standart versiyonda sunulan “R” paketiyle satın alınamayacak olan Tiguan Allspace’in üretimi küresel çaptaki farklı fabrikalarda gerçekleştirilecek. Aracın bu yıl içerisinde Türkiye pazarına da gelmesini bekliyoruz. Tiguan ailesinin tüm yeniliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni nesil Volkswagen Golf