reklamı kapat

POPÜLER

021 yılında "Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil" belli oldu

2021 yılında “Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil” belli oldu

Ünlü bir dergi tarafından 2020 yılının sonunda yapılan değerlendirmeler neticesinde “2021 Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil” belli oldu.

SEAT, AUTOBEST’in SEAT Leon’u layık gördüğü “2021 Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil” ödülünü, bu yıl 20.’si düzenlenen  Gala Gecesi’nde aldı. Barselona’da düzenlenen geceye 34 farklı ülkeden 150’nin üzerinde davetli katıldı.

Avrupa’nın tanınmış gazetecilerinden oluşan 32 kişilik jüri tarafından belirlenen ödülleri SEAT, 70 yıllık tarihinde ikinci kez kazandı. Marka daha önce 2017 yılında SEAT Ateca ile bu başarıyı göstermişti.

En İyi Otomobil başarısı hakkında Seat cephesinden değerlendirme

“2021 Avrupa’da Satın Alınabilecek En İyi Otomobil” ödülünün SEAT Leon için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen SEAT ve CUPRA CEO’su Wayne Griffiths: “Bu ödül, SEAT Leon’u bir üst seviyeye taşımak için yapılan 1,1 milyar Euro’lık bir yatırımın ve onu yaratan ekibin başarısı.

Barselona’da tasarlanan, geliştirilen ve bugüne kadar üretilen bu en iyi Leon, aldığı bu ödülle sahip olduğu önemi güçlendirirken, bizim de geleceğe daha güvenli bir şekilde bakmamızı sağlıyor. Tüm ekip adına ödülü kabul ederken, bu çalışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu ödülü almak için de Gaudí, Miró ve Picasso gibi büyük sanatçıların sanatlarını ortaya koydukları La Llotja del Mar’dan daha güzel bir yer bulamazdık.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bugüne kadar tüm nesilleriyle 2,4 milyon satış rakamına ulaşan SEAT Leon 2014 yılından bu yana da markanın en çok satan modeli. Bu başarının devamı sağlayabilmek ve modelin bir üst seviyeye taşınmasına yardımcı olmak üzere 1,1 milyar Euro yatırım yapan SEAT S.A, bugüne kadar üretilen en bağlantılı, en verimli, dinamik ve güvenli Leon’u üretti.

İlginizi çekebilir

T-Roc R