reklamı kapat

POPÜLER

2022 Dacia Duster Mat Edition

2022 Dacia Duster Mat Edition; yeni logoyla özel boya harmanlandı

 - Güncelleme: 24 Ekim 2022 11:00

Fuarın kapılarını açmasıyla lanse edilen 2022 Dacia Duster Mat Edition, markanın bu boya tipiyle sunduğu ilk modeli olacak.

Paris Otomobil Fuarı’nın önemli katılımcılarından biri olan Dacia, yeni marka kimliğinin entegre edildiği geniş bir yelpaze ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu kapsamda yeni logonun da tüm modeller üzerinde gösterildiği organizasyonda, Manifesto gibi konsept projeler de Romanyalı üreticinin dikkat çekmesinde rol oynuyor. Fuarın kapılarını açmasıyla birlikte pek çoğu beklenen olan bu tanıtımlar arasında sürprizler de karşımıza çıktı. Sınırlı üretim adetleriyle satışa sunulacağı açıklanan 2022 Dacia Duster Mat Edition, süprizler listesinde bu köşenin boşluğunu dolduruyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2022 Dacia Duster Mat Edition

Extreme Limited Edition sonrası bu yıl Duster üzerine şekillenen ikinci özel versiyon olan Mat Edition, adından da anlaşılacağı üzere özel bir boya ile geliyor. Mat uygulamasının gri renkle ile kombin edildiği versiyon, Dacia’nın resmi kanalları üzerinden sunduğu ilk mat boyalı araç olma özelliğini de taşıyacak. Ana gövde rengi dışında 17 inçlik siyah jant seti, turuncu detayla gelen siyah aynalar ve tavandaki siyah köpekbalığı anten de yine versiyonun temasından izler taşıyor. Duster Mat Edition donanım tarafında ise ürün gamında sunulan tüm opsiyonları barındıracak. 8 inçlik multimedya ekran, çevre görüşü, otomatik klima, Dacia kart sistemi ve daha fazlası bu versiyonda standart sunulacak. Aracın motor tarafında ise sadece 1,3 litrelik benzinli motoru 150 PS güç ve 250 Nm tork üretirken göreceğiz. Şanzıman tarafında ise EDC kombinde görev yapacak.

İlginizi çekebilir

Citroen C5 X çarpışma testi