reklamı kapat

POPÜLER

2022 DS 4 Performance Line

2022 DS 4 için Türkiye listelerine performans karakterli yeni versiyon

Performance Line versiyonu aralık ayı itibarıyla Türkiye’de sunulan 2022 DS 4, motor tipinde sadece dizel ile tercih edilebiliyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Trocadero donanımıyla Türkiye’de satışına başlanan 2022 DS 4 için yıl bitmeden aileye yeni bir donanım paketi daha ekleniyor. Sportif dokunuşları beraberinde getiren Performance Line adındaki bu paket şimdilik sadece dizel motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Benzinli versiyonlarının tükendiğini gördüğümüz ürün gamında Trocadero versiyonu da dizel üniteyle kombin ediliyor. Hem tasarımında hem de iç mekanında kapsamlı sportif detayları barındıran Performance Line, 1.132.100 TL’lik fiyatla listelere giriş yaptı.

2022 DS 4 fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından paylaşılan fiyatlar şu şekilde;

DS 4 Trocadero BlueHDi 130 Otomatik – 1.131.000 TL
DS 4 Performance Line BlueHDi 130 Otomatik – 1.132.100 TL

Versiyona özel dokunuşlar

Performance Line ile birlikte otomobilin dışarısında siyah dokunuşlar kolaylıkla fark edilebiliyor. Özel olan tasarımda karmin renkli jant göbeği detayı ile siyah renkli 19 inçlik jant seti, farlarla ızgarayı birbirine bağlayan DS WINGS detayı, arka aydınlatma grubu arasındaki süs çıtası, ızgara ve yan cam çerçeveleri, bu paket kapsamında siyah renkli sunuluyor. Kokpitte ise Alcantara, suni deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar ayrıca Performance Line işlemeli ön koltukları barındırıyor. Yine Alcantaraa kaplı orta konsol, karmin ve altın renkli dikiş süsleme ile detaylara verilen önemi vurguluyor. Tüm bu özel tasarımlara ek olarak, DS MATRIX LED VISION Adaptif LED Farlar, dinamik arka sinyal lambaları ve siyah tavan seçenekleri sayesinde yeni modelde kişiselleştirme mümkün.