reklamı kapat

POPÜLER

2022 Nissan Micra Kiiro

2022 Nissan Micra Kiiro; Batman’in karanlık teması Juke sonrası ikinci modele yansıdı

 - Güncelleme: 25 Şubat 2022 15:27

Juke sonrasında benzer temayı taşıyan ikinci model olacak 2022 Nissan Micra Kiiro, sınırlı üretim adetleriyle satışa sunulacak.

Robert Pattinson’ın başrolünde olacağı yeni Batman filmi, seriye ilgi duyan izleyicilerin meraklı bekleyişine sahne olurken, geçtiğimiz dönemlerde de olduğu gibi farklı cephelerden hayata geçirilen ortaklıklardan doğan ürünler de kendisini göstermeye devam ediyor. Nissan’ın ilk olarak geçtiğimiz ay içerisinde Juke üzerinden gösterimini yaptığı yeni filme özel “Kiiro” versiyonu için Juke sonrasında şimdi de Micra sahnede. Görsel bazdaki özgün detaylarıyla diğer versiyonlardan kolaylıkla ayırt edilecek olan 2022 Nissan Micra Kiiro, filmin “karanlık” karakterini başarılı şekilde üzerinde taşıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fark yaratan detaylarıyla 2022 Nissan Micra Kiiro

Juke Kiiro’da uygulanan görsel temanın birebir şekilde uygulanmasıyla birlikte bizleri metalık gri (Echo Gri) rengin hakimiyetinde bir araç karşılıyor. Gövdenin ana renginin tamamlayıcı olarak aracın panellerinide sarı renk tercihi dikkat çekiyor. 17 inçlik jant setinin yanında aynaların da siyah geldiğini bu temanın bir parçası olarak belirtmek mümkün. Son olarak aracın C sütununda özel desenlerle birlikte “Kiiro” rozeti de görselin tamamlayıcı konumunda. 92 PS güç ve 160 Nm tork üreten 1.0 litrelik motorla gelen Micra Kiiro, manuel şanzımanın yanında otomatik seçenekle de satın alınabilecek. Juke’da olduğu gibi sınırlı üretim adetleriyle satışa sunulacağı açıklanan versiyonun yurt dışı başlangıç fiyatı sie 24.500 dolar seviyesinde.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR