reklamı kapat

POPÜLER

2022 Skoda Karoq

2022 Skoda Karoq; makyajın etkilerinden ilk detaylar geldi

 - Güncelleme: 15 Kasım 2021 17:28

Kasım ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2022 Skoda Karoq için Avrupa merkezli satışlar yeni yılın ilk çeyreğinde başlayacak.

Skoda’nın ürün gamında yaşanan 5 yıldaki önemli yeniliklerle birlikte, kısa sürede genişleyen bir SUV ürün gamı kullanıların beğenisine sunulmuş oldu. Pazardaki artan payları düşünüldüğünde artık her markanın kaçınılmaz öncülerinden olan bu segment, Çekyalı üreticiye de beklentileri aşan başarıları getirme konusunda da çok gecikmedi. Kodiaq’ın altında konumlanan Karoq ile kompakt SUV segmentinde öne çıkmayı başaran markanın verileri, bu modelin aile içerisinde de en çok satanlar listesinde zirveyi zorladığını gösteriyor. Satışlara yansıyan başarıyı bir adım daha yukarı taşımaktan sorumlu olacak 2022 Skoda Karoq, beraberinde getireceği makyaj niteliğindeki değişimleriyle resmi kaynaklar üzerinden görünmeye başladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Skoda Karoq dış tasarımda seviye atlıyor

Bu ay içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek önemli isimlerden birisi olan yeni Kodiaq ile birlikte özellikle dış tasarımda hissedilir revizyonlar bizi bekliyor. Modernizasyonu kapılarını aralayacak olan bu dokunuşlar hemen her makyajda alıştığımız gibi en çok ön-arka ışıklandırma grubu, jantlar ve gövde panellerinde kendisini hissettirecek. Makyajlı modeli daha üst segment hissettireceğini gördüğümüz değişimlerde özellikle arka taraftaki değişimlerin dikkat çektiğini görüyoruz. Kokpit tarafında da hissedilir ve işlevsel geliştirmeleri getirmesini beklediğimiz bu güncellemenin tüm detaylarını 30 Kasım’da düzenlenecek olan etkinlikle birlikte göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video