reklamı kapat

POPÜLER

2023 Apple Tasarım Ödülleri

“2023 Apple Tasarım Ödülleri” kazananları duyuruldu

Apple, WWDC23 ile beraber 2023 Apple Tasarım Ödülleri kazananlarını duyurdu. Önemli başarılara dikkat çekici ödüller verildi.

Apple tarafından yapılan resmi paylaşıma göre 2023 Apple Tasarım Ödülleri kazananlarını bu oyun ve uygulamalar oldu:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Apple Tasarım Ödülleri özelinde Kapsayıcılık kategorisini kazanan uygulama Procreate olmuştu. Bu kategoride ödül alan oyun Wylde Flowers olurken, Keyif ve Eğlence kategorisinde (Not Boring) Habits uygulaması ve Overboard! oyununa ödül verilmişti. Etkileşim kategorisinde Slopes uygulaması ödül alırken, A Musical Story oyunu da eve büyük ödül ile dönmüştü. Sosyal Etki tarafında ödül alanlar Rebel Girls uygulaması ve Gibbon: Beyond the Trees oyunu olmuştu. Görseller ve Grafikler kategorisinde ödül alanlar Halide Mark II uygulaması ve LEGO® Star Wars™: Castaways oyunu olmuştu. İnovasyon kategorisinde ise ödül alanlar Odio uygulaması ve MARVEL Future Revolution oyunu olmuştu.

“Uygulamalar ve oyunlar, yaşama, çalışma ve oyun oynama şeklimizin ayrılmaz bir parçası. Apple olarak, uygulamaları inanılmaz bir yaratıcılığı ve tasarım mükemmelliğini yansıtan geliştiricileri takdir etmeyi seviyoruz,” diyen Apple’ın Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Susan Prescott, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yılın Apple Tasarım Ödülü kazananlarını her birini, kullanıcıları güçlendiren ve eğlendiren özenle hazırlanmış uygulama deneyimleri ve ilgi çekici oyun tarzları için kutluyoruz.”

2023 Apple Tasarım Ödülleri kazananları yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca