reklamı kapat

POPÜLER

PUBG Mobile

İstanbul’da yapılacak 2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı; işte detaylar

Dünyanın en büyük espor turnuvalarından 2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası’nın (PMGC) Lig Aşaması için geri sayım başladı. 2 Kasım‘da yapılan şampiyona ilk kez İstanbul‘da yapılacak.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek turnuva kapsamında dünyanın en iyi PUBG Mobile takımları ”en iyi” olmak ve 3 milyon dolarlık ödül havuzundan paylarını almak için mücadele edecek. Turnuva, 2 – 26 Kasım tarihlerinde düzenlenecek PMGC Lig Aşaması ve 8 – 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Büyük Finaller olmak üzere iki bölümden oluşacak. PMPL ve PMSL’de başarılı olan ve özel davetli takımların mücadele edeceği 2023 PMGC Lig Aşaması, 2 – 26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. 48 farklı takımın 2023 PMGC Finalleri’nde yer almak için savaşacağı PMGC Lig Aşaması’nda her gün 6 maç gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PUBG Mobile Dünya Şampiyonası hakkında açıklama

Rekor kıran performanslar, yeni stratejiler ve hayranlardan gelen benzeri görülmemiş destekle 2023’ün PUBG Mobile için harika bir yıl olduğunu dile getiren PUBG Mobile Global Esports Direktörü James Yang ”Dünya Şampiyonası; en iyilerin de iyilerinin, en görkemli arenada hak ettikleri takdiri kazanmaları için büyük bir fırsat. Takımların 2023’ün son büyük turnuvası için ellerinden geleni yapacaklarına şüphem yok” dedi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın