30 saat pil ömrü vadeden Huawei FreeBuds 5 için yeni fiyat avantajı [Mart 2024]

06 Mart 2024 21:00

Huawei FreeBuds 5 kablosuz kulaklık için yeni bir indirim fırsatı var. İki farklı renk seçeneğine sahip olan kulaklığın her iki renk seçeneği de indirimli satın alınabiliyor.

Yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle göze çarpan kulaklıkta  Hi-Res Audio Wireless desteği yer alıyor. Bu özellik sayesinde kulaklık 990 kbps’ye kadar yüksek aktarıma destek veriyor. Yapay zeka teknolojisinden destek alan aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan Huawei FreeBuds 5 bu sayede iyi bir gürültü engelleme deneyimi sunuyor. Üç adet mikrofonu bünyesinde barındıran kulaklık 5 saate varan bir kullanım imkanı sunuyor. Kulaklık 5 dakikalık hızlı şarj özelliğiyle 2 saat kullanım olanağı sağlıyor. Şarj kutusuyla birlikte kulaklığın sunduğu pil ömrü 30 saate kadar çıkabiliyor. FreeBuds 5, düşük frekanslarda FreeBuds 4’e göre yüzde 30 daha hassas ve 16 Hz’e kadar güçlü bas üretiyor. Kulaklık başlıkları, özgün bir tüp sayesinde diyaframın maruz kaldığı titreşim direncini azaltıyor ve hava akışını artırıyor. Kulaklık 100 Hz’den 2000 Hz’e5 kadar, uyum ve kullanım durumu gibi birçok ölçütü hesaba katarak sesi ayarlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei FreeBuds 5 uygun fiyata yüksek ses performansı vadediyor

Piyasada daha yüksek fiyat etiketine sahip olan kulaklığın indirimli fiyatı ise 3.199 TL. Ailenin bir diğer üyesi olan FreeBuds 5i’nin detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş