reklamı kapat

POPÜLER

LG

Yapay zeka destekli LG V30+ hakkında detaylar belli oldu

LG, çok yakında yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bu ayın sonunda Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde LG, V30 modelinin yeni versiyonunu duyrmak için gün sayıyor. LG tarafından yapılan resmi açıklamaya göre şirket, yeni telefonunun kamerasında yapay zeka teknolojisine yer verecek.

Yeni modeldeki kameranın görüntü tanımaya imkan tanıyacağı ifade ediliyor. Vision AI isimli özellik sayesinde telefonun otomatik görüntü analizi yapacağı ve çekim modu tavsiylerinde bulunacağı dile getiriliyor. Bununla birlikte kameranın düşük ışıkta da daha iyi performans sergileyeceği konuşuluyor. Telefon, kamerasını kullanarak objeleri tanıyabilecek. Alışveriş için kullanılabileceği söylenen Lens, fotoğrafı çekilen objelerin alışveriş bağlantıları çıkartacak. Sistem ayrıca kamera üzerinden anlık çeviri de yapabilecek ve AR (Artırılmış gerçeklik) altyapısına giriş sunacak. GPS üzerinden konumunu belirleyecek telefon, farklı bilgileri kamera ile gerçek dünya üzerinde yerleştirebilecek.

LG V30+ için geri sayım başladı

V30s’te 16 megapiksel ve 13 megapiksel olmak üzere çift kameranın yer alması bekleniyor. İlk kameranın F/1.6 diyaframa, ikinci kameranın ise F/1.9 diyaframa destek vermesi bekleniyor. LG’nin merakla beklenen yeni telefonu V30+ ilgili tüm detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız, takipte kalın.