reklamı kapat

POPÜLER

panasonic

Panasonic’ten 4K lazer projektör

 - Güncelleme: 16 Şubat 2018 12:05

Panasonic Business, yeni 4K lazer projektörünü kullanıcınların beğenisine sundu.  Panasonic PT-RQ22K  adını taşıyan projektör, bir WUXGA/SXGA+ projektör olan RZ21K serisiyle aynı kompakt boyutlara sahip.

21.000 lümen parlaklıkla birlikte gelen projektör, sunduğu 5.120 x 3.200 piksel çözünürlük değeriyle farkını ortaya koyuyor. Şirket, Dörtlü Piksel Sürücü ve 240 Hz gerçek hareket işlemcisi de dahil son teknoloji görüntüleme özelliklerini geliştirdi. Isıya dayanıklı fosfor tekerlekler ve katı haldeki lazer modüller, parlaklık, kontrast ve hassasiyet özellikleriyle canlı 4K+görüntüler sunuyor. PT-RQ22K aynı zamanda BT.2020 emülasyonu sunarak premium HDR video içeriğinin oynatılmasını destekliyor.

Panasonic’ten 4K lazer projektör hakkında açıklama

Şirketin Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa: “PT-RQ22K; 4K projeksiyon serisini tamamlayarak PT-RQ32K ve PT-RQ13K ürünlerine katılıyor ve tek veya toplu projeksiyonlar için uygun, film benzeri görüntü kalitesiyle hafif, yüksek parlaklıklı 4K+ projektör talebini karşılıyor.” dedi.

Hava filtresi gerekliliğini ortadan kaldırarak ısı borusuna dayalı soğutmayla birlikte optik motoru koruyarak düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti (TCO) ve sınıfında lider görüntü kalitesini bir araya getirdiklerini söyleyen Hartmut Kulessa; projektörün tamamının, tozlu ortamlarda bile çok uzun süreler bakım gerektirmeden çalışabildiğini belirtti.

Şirketin 4K lazer projektörünün satış fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil.