reklamı kapat

POPÜLER

BlackBerry

BlackBerry’nin fiziksel klavyeli yeni telefonu hakkında son dedikodular

BlackBerry’nin bir süredir Athena kod adıyla anılan yeni telefonuyla ilgili yeni bilgiler sızdı. BlackBerry KEY2 ismiyle karşımıza çıkmasını beklediğimiz telefon, Çin’in ünlü sertifika kuruluşu TENAA’da ortaya çıktı.

BlackBerry Athena görünüşte çok fazla değişikliğe sahip olmayacak. QWERTY fiziksel klavyedeki tuşların daha düz göründüğü telefonun alt sağ kısmında yeni bir tuş yer alıyor. Bu tuşun uygulama kılavuzu kısayolu tuşu olduğu belirtiliyor. Artık çoğu telefonda standart haline gelmeye başlayan çift kamerayı BlackBerry’nin yeni telefonunda da görüyoruz. Kameranın çift optik yakınlaştırmaya mı yoksa monokrom sensöre destek verip vermeyeceği henüz bilinmiyor. Alüminyumdan üretildiği görülen telefonda Snapdragon 660 işlemcisinin ve 8 GB RAM’in olacağı belirtiliyor.

Yakın zamanda duyurulması beklenen telefonda 3,5 mm kulaklık girişi ve parmak izi sensörü beklenen diğer özellikler arasında yer alıyor. 64 GB dahili hafızayla gelmesini beklediğimiz telefonun BlackBerry’yi eski başarılarına günlerine geri döndürmesi ise beklenmiyor.

Yeni BlackBerry telefonun satış fiyatı belirsizliğini koruyor

Fiziksel klavyeden kopamayanlara yönelik geliştirilen telefonun tanıtım tarihi ise henüz belli değil
Alev kırmızısı en yeni iPhone modelleri