reklamı kapat

POPÜLER

Acer Swift 5

Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı: Acer Swift 5

Acer IFA 2018’de, dünyanın 15 inç ekrana sahip en hafif dizüstü bilgisayarı Swift 5’in fiyatını ve piyasaya çıkış tarihini duyurdu. Hafif bir bilgisayar isteyen akıllı kullanıcılar için tasarlanan model bir kilogramdan az gelen şık kasasıyla geliyor.

8. Nesil Intel Core i7-8565U ve Core i5-8265U işlemcilerden güç alan Swift 5, hızlı performans ve tüm gün üretkenlik için 10 saate varan pil ömrüne sahip. Yeni Swift 5, Windows 10 işletim sistemiyle ve büyük ekranıyla da dikkat çekiyor. Bu hafif modelin tasarımı, bükülme veya eğilme olmaksızın dayanıklılık sağlıyor. Magnezyum-alüminyum alaşımından üretilen bilek koyma yeri de klavye ve trackpad kullanırken ekstra sağlam bir yüzey oluşturuyor. Yalnızca 15,9 mm inceliğindeki kasada Windows Hello destekli bir parmak izi okuyucu bulunuyor. Böylece kullanıcılar hesaplarına daha hızlı giriş yapıp cihazlarını daha güvenli bir şekilde saklayabiliyorlar.

Acer Swift 5’te hızlı Intel Core işlemcileri tamamlayan 16 GB’a kadar DDR4 SDRAM, hızlı açılış ve dosya erişimi sağlayan 1 TB’a kadar kapasiteli NVMe SSD PCIe bulunuyor. Kullanıcılar, LED arka aydınlatmalı klavye ile geceleri de sistem performansından ve uzun pil ömründen yararlanabiliyorlar.

Swift 5’in Full HD 1920×1080 IPS1 dokunmatik ekranının 5,87 mm’lik ultra ince çerçeveleri, ürünün %87,6’lik ekran gövde oranına sahip olmasını sağlıyor. Geniş izleme açıları, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla birlikte video izleme keyfini artırıyor. Acer BluelightShield gece kullanımı için mavi ışık yayılımını azaltıyor. Bunlara ek olarak, Acer TrueHarmony teknolojisi ve optimize edilmiş Dolby Audio, çift stereo hoparlörlerle yüksek kaliteli ses sağlıyor.

Acer Swift 5

Swift 5’te yüksek hızlı 10 Gbps veri transferi sağlayan, güç aktarımı ve ekran çıkışı desteği sunan bir USB 3.1 Type-C Gen-2 girişi, iki adet USB 3.1 Type-A girişi (biri kapalıyken şarj etme özelliğine sahip) ve bir adet de HDMI bağlantısı bulunuyor. 15 inç ekranlı Acer Swift 5 kasım ayında Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde 1283 dolardan satışa sunulacak. 14 inç ekranlı model ise 999 dolardan alıcı bulacak.

İlginizi çekebilir

Netflix’in Dark sonrası Almanya çıkartması: Dogs of Berlin