reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Türkiye garantili Redmi Note 7 satışa çıktı

Kısa süre önce Türkiye lansmanı yapılan Xiaomi Redmi Note 7, resmi garantili olarak satışa sunuldu. İşte modelin fiyatı ve dağıtıma çıkacağı tarih.

Önce ithalatçı garantili olarak satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 7, şimdi Xiaomi Türkiye garantili olarak satışa çıktı. Büyük bir internet sitesinden elde edilebilen model, biliyorsunuz genel olarak kullanıcılardan büyük ilgi görünüyor. Şimdilik sadece siyah ve 128 GB depolama ile satılan modelin 2.199 TL satış fiyatı bulunuyor. Daha sonra satışa çıkacağı tahmin edilen 4 GB RAM’li ve 64 GB hafızalı versiyonun resmi fiyatının ise 1.999 TL olacağı biliniyor. Gerçekten büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden telefon, Türkiye’de yurt dışına oranla yüksek fiyata satılmasına rağmen ciddi talep görecek izlenimi oluşturuyor. Resmi garantili modelin 23 Nisan tarihinde dağıtıma çıkacağı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Note 7 teknik olarak şu detaylara geliyor

Telefon 6,3 inç Full HD+ bir ekran üzerine kuruluyor. Bünyesinde ön kamerayı içerisine alan ufak bir ekran çentiği bulunan telefon, gücünü Snapdragon 660 işlemciden alıyor. 4.000 mAh kapasitesinde pille gelen cihaz, arkasında 48 megapiksel + 5 megapiksel çiftli kamera sistemi taşıyor. Samsung GM1 sensörlü 48 megapiksel kamera modelin en çok dikkat çeken teknik detayları arasında başı çekiyor. Bağlantı tarafında USB-C kullanan ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunan model, parmak izi sensörünü arkasında taşıyor.

İlgili Video