reklamı kapat

POPÜLER

OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition
OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition
OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition
OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition
OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition
OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition

Çok özel sürüm: OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition [Galeri]

Akıllı telefon dünyasına çok özel bir model daha eklendi. Karşınızda OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition ve dikkat çeken tasarımı.

Son dönemde en çok dikkat çeken amiral gemilerinden Reno 10X Zoom, çok güzel bir özel sürüm kazandı. Dünyanın en iyi büyük takımlarından FC Barcelona ile ortaklaşa hazırlanan OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition, takıma özel kutu içeriği, teması ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Gövdesi aynı olan ancak FC Barcelona‘ya özel bir renk şeması kullanılan cihaz, gerçekten dikkat çekici görünüyor. Konu hakkında bir açıklama yapan firma, “FC Barcelona ile olan iş birliğimizi devam ettirmekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız anlaşma, Barça’nın neden bir kulüpten daha fazlası olduğunu ve OPPO’nun neden bir akıllı telefon şirketinden daha fazla anlamlar taşıdığını gözler önüne seriyor. İspanya’da ve Avrupa pazarında büyüme hedefiyle müşterilerimizle güçlü bağlar kurmak istiyoruz.” diyor. FC Barcelona ile olan üç yıllık iş birliği ortaklığının yenilenmesi hatırına Barcelona kulübünün Camp Nou stadyumunda yapılan etkinlikte görücüye çıkan Limited Edition FC Barcelona Reno 10x Zoom, Barça fanlarını oldukça heyecanlandırıyor.

OPPO Global Pazarlama Direktörü Derek Sun ise konu hakkında “İş birliği kapsamında yapacağımız çalışmalarla, Barça hayranlarına ilham vermeyi, onları kulübe ve OPPO ürünlerine daha yakın hale getirmeyi hedefliyoruz. İki tarafın da ortak tutku, yaratıcılık, yenilik ve mükemmellik değerlerini artıracak çalışmalar yapacağız” açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition teknik olarak güçlü bir model

Cihaz gücünü 7 nm Snapdragon 855 işlemciden alıyor ve bünyesinde köpekbalığı yüzgecini andıran gövdeden çıkan bir ön kamera barındırıyor. Ekran gövde oranı oldukça yüksek olan telefon, ekrana entegre parmak izi sensörünü benimsiyor. Arkasında yer alan kare formundaki periskop kamerasıyla tam 10 kat hibrit yakınlaştırma getiren telefon, dijital olarak ise tam 60 kat yakınlaştırma seviyesine çıkış yapabiliyor. Kamera cihazın en iddialı olduğu yerler arasında yer alıyor. Telefonun normal versiyonu Türkiye’de 7.999 TL‘ye satılıyor. Bu versiyonun buraya gelmesi ise beklenmiyor.