reklamı kapat

POPÜLER

Volkswagen ID.4

Hatlar belirginleşiyor; Volkswagen ID.4 kamuflajsız olarak kameralara yakalandı

2020 ile birlikte adını daha sık duymaya başladığımız Volkswagen ID.4, geçtiğimiz yıllarda tanıtımı gerçekleştirilen konseptin çizgisine bürünmeye başladı.

2020’nin ilk günlerinde yoğun bir kamuflaj karmaşasında karşımıza çıkan Volkswagen ID.4 için artık son dokunuşların yapıldığı bir dönem içerisindeyiz. Test sürecinde daha çok coupe bir binek model niteliğinde karakter ortaya koyan araç, gelem yeni görüntüleri üzrinden artık tam anlamıyla bir crossover olarak net bir karakter ortaya koyuyor. ID Crozz konseptiyle büyük oranda benzerlik gösteren çizgileriyle dikkat çeken ID.4, seri üretime hazır haliyle gerçek bir kompakt SUV yapısına sahip olacak. Modelle ilgili teknik beklentiler ise şimdilik bazı temel noktalar üzerine şekillenmeye devam ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen ID.4 iki farklı seçenekle ön olanda olacak

İki farklı versiyon üzerinden asfalta inmesi beklenilen SUV modelinin tasarım bazında konsept versiyonuyla benzerlik göstereceğini söyleyebiliriz. ID.4’ün teknik özellikleri için ID.3’ü baz almak yeterli gibi görünüyor. Üzerinde iki adet elektrik motorunu barındıracak olan otomobilin 300 beygirin üzerinde güce sahip olacağı da büyük oranda netlik kazanmış durumda. 450 Nm tork da yine performans noktasında beklememiz gereken veriler arasında. Giriş seviyesinde ise 204 PS güç ve 310 Nm tork gibi rakamların masada göründüğünü söyleyebiliriz. Söz konusu elektrikli model olduğu için haliyle menzil de önemli. Eğer büyük bir sürpriz olmaz ise ID.3’te olduğu gibi bu araçta da 550 kilometrelik limiti burada bekleyebiliriz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

ID. Buzz

İLGİLİ HABERLER