reklamı kapat

POPÜLER

POCO M2 Pro

Türkiye ihtimali de olan POCO M2 Pro hakkında önemli gelişme

Xiaomi imzalı dikkat çeken model Redmi K30 Pro üzerine kurulacak POCO F2 Pro sonrasında POCO M2 Pro da geliyor. Model ciddi ciddi yolda.

POCO F2 Pro biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda resmi olarak lanse edilen, kısa süre içerisinde de Türkiye’de lanse edilecek dikkat çeken bir amiral gemisi. Ancak herkesin bir amiral gemisine bütçesi yok. Bunun farkında olan Xiaomi’den POCO markası altında bir de POCO M2 Pro modeli geliyor. Bir kez daha resmi kayıtlarda görünen telefon, birer birer sertifikalardan geçiyor ve bu açıdan çıkışı çok yakında gibi görünüyor. Modelin halen tasarımı ya da detaylı teknik özellikleri sızdırılmış değil. Ancak daha önce aktarıldığı kadarıyla cihaz gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. Buna göre orta seviyeye konumlandırılacak ve oldukça bütçe dost olacak denilen M2 Pro, F2 Pro kadar merak uyandırıyor. Telefonun bütçe dostu yapısından dolayı pop-up kamera değil bir ekran deliği ya da damla çentikli tasarımı benimsemesi bekleniyor. Bazı kaynaklar cihazın direkt olarak yine Türkiye’de de satılan  Redmi Note 9 Pro‘nun isim değiştirilmiş versiyonu olabileceğini de aktarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

POCO M2 Pro öncesinde gelen POCO F2 Pro Türkiye’de merakla bekleniyor

Xiaomi garantili olarak Türkiye pazarında satılacak amiral gemisi, biliyorsunuz çok uzun zamandır bekleniyordu. POCO F1 kadar fiyat-performans modeli olmayan ancak her açıdan çok daha iyi bir seçenek olan telefon, henüz resmi olarak kaça satılacak bilmiyoruz. Ancak modeli fiyatı yapılan sızıntıya göre 7 bin TL seviyesinde olacak gibi görünüyor. Bu fiyat ile telefon birçok amiral gemisi rakibinden daha ucuz konumda yer alıyor.

İlgili Video