reklamı kapat

POPÜLER

Apple

Apple’dan yarın ve gelecek aylarda çıkacak yeni ürünler

Apple, 15 Eylül tarihinde beklenen donanım etkinliğini düzenliyor. İşte bu etkinlikte ve sonrasında gelecek ürünler artık tamamen belli olmuş gibi görünüyor.

15 Eylül Apple donanım etkinliği hakkında daha önce konuşan sağlam kaynak Mark Gurman, etkinliğin sadece iPad Air 4 ve yeni akıllı saat Apple Watch Series 6 duyurularına ev sahipliği yapacağını aktarmıştı. Şimdi Gurman’dan yeni bir rapor daha geldi. Bu rapor 15 Eylül etkinliğinde yani yarın akşam tanıtılacak iki ürünü de bir kez daha doğruluyor. Gurman ayrıca kısa süre önce ortaya çıkan bütçe dostu Apple Watch SE akıllı saat modelinin de kesin olarak yolda olduğunu aktarıyor. Gurman’a göre Apple’dan merakla beklenen ilk Apple Silikon işlemcili Mac bilgisayar da kasım ayında lanse edilecek. Firmanın ufak takip aksesuarı AirTag ile kafa üstü kablosuz kulaklık modeli AirPods Studio da yıl sonunda satışta olacak açıklaması yapılıyor. Bu iki ürünün de 15 Eylül tarihinde tanıtılma ihtimali bulunuyor ancak henüz kesinleştirilemiyor. Firmanın ufak boyutlu HomePod üzerinde çalıştığı da Gurman tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca önümüzdeki ay iPhone 12’ler de geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch Series 6 en çok merak edilenler arasında

Tekrar hatırlamak adına akıllı saat Apple Watch Series 6, “mavi” renk seçeneğiyle elde edilebilecek. Şimdiye kadar sunulmayan bu rengin, iPhone 12’lerde de olacağı biliniyor. Apple bu açıdan bir kombin kuracak gibi görünüyor. Saat daha önce çıkan bilgilere göre oksijen doygunluğunu belirleme özelliği ile yolda. Aktarıldığı kadarıyla Watch Series 6 kandaki oksijen seviyesi belirlenen düzeyin altına düştüğünde bildirimde bulunabilecek. Yeni sensörleriyle uyku takibi konusunda da gelişmiş veriler sunacağı aktarılan modelin, ayrıca “panik atak” belirleme desteğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın en son iPad Pro modelleri ile tanışın