reklamı kapat

POPÜLER

elektrikli bisiklet

Yük / kargo taşımaya odaklanan dört yeni elektrikli bisiklet

Yük / kargo taşımaya odaklanan dört yeni elektrikli bisiklet modeli görücüye çıktı. Pazar bu alanda da ciddi şekilde büyümeye devam ediyor.

Elektrikli bisiklet pazarında artık her ihtiyaca yönelik birden fazla seçenek yer alıyor. Alanda gündeme gelen sayfadaki modellerin arkasında ise Mastretta firması bulunuyor. Bu araçların amacı yukarıda da dediğimiz gibi direkt olarak yük taşımak. Bunun için üç tekerlekli tasarlanan bisikletlerin, ön kısmı sağa ya da sola yatabiliyor. Bu sayede yol almanın, özellikle de viraj dönmenin kolay olduğu bisikletler, pil paketlerini merkezde, elektrikli motorlarını ise ortada ya da arkada taşıyor. Tam olarak Mastretta MX3 Cargo ismiyle geçen seride 40C, 60C, 80 Long Tail ve 200 Remolque modelleri bizleri karşılıyor. Arka yanında ortada ya da önde de yük taşıyabilen modeller için en güçlü seçenek “200 Remolque” oluyor. Bu bisiklet arkasındaki römork ile 200 kg yük (İstenirse kargo, istenirse insan taşıma) çekebiliyor ve gücünü 36 V 500 W 90 Nm elektrik motorundan alıyor. Yüke bağlı olarak 50 km’ye kadar menzil getiren elektrikli bisiklet, ana bölümünde temel olarak 60C kullanıyor. Ayrı olarak 60C modeli toplam 60 kg taşıyabiliyor ve yüke bağlı olarak 200 km’ye kadar menzil getiriyor. Ailenin en düşüğü olan 40C’de 36 V 250 W 90 Nm elektrik motoru yer alıyor. 50 km menzil sunan bisiklet, 40 kg kadar yük taşıyabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli bisiklet pazarı çok büyük hale geldi

Bu dikkat çeken pazarın Mastretta imzalı modelleri için en önemli detay yani fiyat ise henüz verilmiyor. Ancak pazarın her alandaki alternatifleri artırması, son kullanıcı için gerçekten çok güzel görünüyor. Bu tarz elektrikli kargo bisikletleri kalabalık şehirlerde büyük kolaylık getirecek izlenimi oluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

Helikopterler varken neden elektrikli uçan taksi?