reklamı kapat

POPÜLER

TP-Link Deco X20-DSL

TP-Link’in Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ilk modemi: TP-Link Deco X20-DSL

TP-Link, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ilk modemini duyurdu. TP-Link Deco X20-DSL isimli cihaz, TP-Link’in Mesh WiFi ailesi içinde yer alıyor. Deco X20-DSL, Super VDSL2 desteğine sahip ve Mesh Wi-Fi ağı oluşturan bir modem olarak karşımıza çıkıyor.

Cihaz, Super VDSL2 sayesinde 4K video, buluttan oyun, video konferans gibi yüksek hız gerektiren tüm uygulamaları çalıştırabiliyor. Modem, 350 M/sn artırılmış indirme hızı sağlayabiliyor. Çift bant destekli Deco X20-DSL modem, 1.8 Gbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor (5 GHz: 1201 Mbps + 2.4 GHz: 574 Mbps).

OFDMA ve MU-MIMO teknolojileri sayesinde çok sayıda cihaza eşzamanlı olarak destek sağlayan modem, Wi-Fi sinyallerini daha uzak noktalara eriştirebiliyor. Mesh teknolojisi sayesinde de tek ağ adı ve şifresi ile bu geniş ağ içinde kesinti, kopma olmadan dolaşılabiliyor.

Deco X20-DSL modem, kablolu bağlantıda da yüksek hızlar sunan özelliklere sahip. Modem üzerinde 4 adet Gigabit WAN/LAN Ethernet girişi yer alıyor. Bu girişlere Deco yönlendirici ya da kablo ile ağa dahil edilen tüm cihazlar gigabit hız ile bağlanabiliyor.

TP-Link Deco X20-DSL satış fiyatı ne kadar?

TP-Link’in ücretsiz HomeShield güvenlik paketi modem ile birlikte geliyor. Bu paket sayesinde tüm ağ ve ağa bağlı cihazların güvenliği üst seviyede sağlanıyor. Gerçek zamanlı IoT ve ağ koruması, güçlü Ebeveyn Denetimleri ve kapsamlı raporlar HomeShield’in sağladığı avantajlar arasında. Yaz aylarının başında satışa sunulacağı açıklanan cihazın fiyatı ise 180 dolar.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi telefonlarını böyle test ediyor