reklamı kapat

POPÜLER

Harmony OS 2 işletim sistemli Huawei MatePad 11

Harmony OS 2’li Huawei MatePad 11 Türkiye’de satışta; işte fiyatı

 - Güncelleme: 24 Haziran 2021 21:20

Huawei, kısa süre önce global olarak lanse edilen ürünlerini Türkiye pazarına getirmeye başladı. Huawei MatePad 11 de Türkiye’de satışa çıktı.

Huawei MatePad 11, firmanın kendi geliştirdiği Harmony OS 2 işletim sistemi üzerine kuruluyor. Bu açıdan yeni bir dönem başlatan tablet, 128 GB depolama ile buradan klavye ya da klavye yerine kılıf seçeneği ile birlikte 4.999 TL‘ye elde edilebiliyor.

Modelin normal fiyatı ise Huawei Türkiye tarafından 4.299 TL olarak açıklanıyor. Modern bir tasarıma sahip tablet için sadece gri renk seçeneği sunuluyor.

Bu tablet hakkında bir açıklama yapan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Eko Sistem İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı, “Dağıtılmış teknolojiden yararlanan MatePad 11, yaratıcılık ve üretkenliği destekleyen bir Süper Cihaz’a dönüşerek akıllı telefonlardan PC’lere ve akıllı TV’lere kadar uzanan bir skalada diğer cihazların yeteneklerini kullanabilir.

Yeni nesil MatePad 11 ise güçlü Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 çip seti, %90 ekran-gövde oranı, milyonda bir kontrast oranı ve DCI-P3 geniş renk gamı desteği ile gelen 10,9 inç 120 Hz FullView ekran ile donatıldı.

Geliştirilmiş App Multiplier ve Çoklu Pencere özellikleri, çoklu görevleri her zamankinden daha sorunsuz hale getiriyor” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei MatePad 11, oldukça gelişmiş bir seçenek konumunda

Harmony OS 2 işletim sistemi üzerine kuruluyor olmasına rağmen yeni bir kullanıcı alışkanlığı gerektirmeyen ve bir Android tablet gibi kontrol edilebilen ürün, M Pencil kalem desteğine de sahip.

İstenirse fare bağlantısı da sağlanabilen tablet, çoklu pencere ile çalışmayı oldukça kolaylaştırıyor. 120 Hz yenileme hızıyla akıcı bir deneyim sunan ürün, Huawei’nin diğer ürünleriyle kablosuz olarak etkileşim kurabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi telefonlarını tam olarak böyle test ediyor