reklamı kapat

POPÜLER

OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklık için tarih verildi

Türkiye’de resmi operasyona başlayan OnePlus, yeni bir kablosuz kulaklık tanıtacak. İşte bu model OnePlus Buds Pro için tarih verildi.

OnePlus geçtiğimiz günlerde üstü kapalı olarak OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklık modelinin yolda olduğunu doğrulamıştı. Hatta bu model için bir deneme testleri yapılacağı ve burada geri bildirimler toplanacağı aktarıldı.

İşte bu model yapılan son sızıntıya göre resmi olarak 22 Temmuz tarihinde lanse ediliyor. Böylelikle kablosuz kulaklığın OnePlus Nord 2 akıllı telefon modeli ile beraber geleceği kesinleşmiş oluyor.

İlginç olarak halen OnePlus Buds Pro’nun nasıl görüneceği tam olarak net değil. Ancak karşımıza yüksek ihtimalle Apple AirPods Pro benzeri bir ürün çıkarılacak. Buradan işaretle kulaklığın kulak içi formunu benimsemesi ve gelişmiş bir ANC sunması bekleniyor.

Birçok canlı renk seçeneğine sahip olacağı düşünülen ürün, pazarda devasa bir yenilik sunacak gibi görünmüyor ancak özellikle fiyatıyla fark yaratabilir yorumları yapılıyor.

Şu sıralara en çok merak edilen kablosuz kulaklıklar arasında OnePlus eski kurucusu tarafından hazırlanan Nothing Ear 1 modeli yer alıyor. Onun detayları ise burada yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OnePlus Buds Pro kablosuz kulaklık merak edilirken, OnePlus Nord 2 için detaylar şöyle

Akıllı telefon yapılan resmi duyuruya göre gücünü MediaTek imzalı bir işlemciden alıyor. Burada spesifik olarak MediaTek Dimensity 1200 işlemci kullanılıyor

6,43 inç FHD+ 90 Hz AMOLED ekran üzerine kurulan Nord 2, arkasında üçlü kamera taşıyor. Burada 50 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik ya da makro kameraları bir araya geliyor.

32 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak Nord 2, 4.500 mAh pil üzerine kurulacak. Burada yüksek ihtimalle en az 30W hızlı şarj sunulacak.

8 GB RAM + 128 GB depolama ile 12 GB RAM + 256 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacak Android 12 değil Android 11 işletim sistemli OnePlus Nord 2 halen kaça satılacak bilinmiyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Microsoft’un oyun tarafına özel yeni kulaklığı