reklamı kapat

POPÜLER

OPPO

OPPO haftaya kamera odaklı büyük bir duyuru yapabilir

Dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan OPPO, önümüzdeki hafta kamera odaklı bir etkinlik yapacağını duyurdu.

Üst düzey OPPO yetkililerinden Tasleem Arif tarafından yapılan bu duyuru, elbette büyük bir merak uyandırıyor. Telefonlardaki kamera deneyimini sonsuza kadar değiştireceklerini belirten Arif, şimdilik maalesef daha fazla detay vermiyor.

Peki firmadan tam olarak ne geliyor? Şu an yapılacak duyuru hakkında hiçbir bilgi sızdırılmış değil. Tüm bilgiler 19 Ağustos tarihli etkinlik kapsamında karşımıza çıkarılacak gibi görünüyor.

Telefon pazarının en yenilikçi isimleri arasında yer alan OPPO, bunu arge için ayırdığı büyük bütçelere borçlu. Firma yeni teknolojilerde öncü olmayı seviyor ve kendisi de önemli geliştirmeler yapıyor. Bu açıdan yeni kamera adımı büyük merak ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO, kısa süre önce yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttı

Ekran altı kamera konusunda pazarda bir ilke imza atan ancak daha sonra süreçte geride kalan OPPO, bu sefer gerçek çıkışa hazır çünkü firmanın yeni jenerasyon ekran altı kamera sistemi büyük vaatler ile görücüye çıktı.

İlk jenerasyon sistemin eksiklerinden / eksilerinden çok bahseden OPPO, yeni teknolojisiyle bunların hepsini ortadan kaldırmış durumda.

İlk olarak yeni altyapıda ekran altı kameranın yeri dışarıdan bakıldığı zaman seçilemiyor. Yani burada gerçek bir tam ekran deneyimi sunuluyor. Kamera üstündeki ekran kısmında 400 ppi seviyesine ulaşan OPPO, oldukça önemli selfie kamera performansını da iyileştirdiklerini aktarıyor.

İlk ekran altı kamera sistemlerinin çektiği selfie fotoğraflar hiç ama hiç iyi değildi. Fotoğraflar keskinlikte uzaktı ve bu da hiç sevilmemişti. Yeni teknolojide ise bu sorun özel yapay zeka sistemleriyle çözülmüş durumda. OPPO’nun ikinci jenerasyon ekran altı kamera sistemi çok daha net, keskin ve kontrastı yüksek sonuçlar sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

OnePlus’ın arkası renk değiştirebilen modeli