reklamı kapat

POPÜLER

OnePlus 10 Pro

Türkiye beklentili OnePlus 10 Pro için hızlı şarj gücü belli oldu

OnePlus Türkiye’de olduğundan Türkiye beklentili OnePlus 10 Pro için hızlı şarj gücü belli oldu. Telefonu bu konuda çok iddialı sayılmaz.

Çin merkezli resmi verilere göre OnePlus 10 Pro modelinde 80W hızlı şarj sunulacak. 80W hızlı şarj günümüz için ne aşırı yüksek ne de aşırı düşük. 80W hızlı şarj aşırı yüksek değil çünkü uzun zamandır 120W hızlı şarj hayatımızda. Hatta 2022’de Xiaomi sayesinde 200W seviyesine çıkış yapıyoruz.

Telefonun firmayı 65W üstüne taşıyan 80W hızlı şarj ile 5.000 mAh kapasitesindeki pilini kısa sürede şarj edebileceği aktarılırken, cihazda 50W hızlı kablosuz şarjın sunulacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Tasarımını direkt olarak yukarıda gördüğünüz 10 Pro için elbette başka bilgiler de var. Gücünü performansı yüksek Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alacak telefon, 6,7 inç QHD 120 Hz LTPO AMOLED ekran üstüne kuruluyor.

Telefonun önünde 32 megapiksel selfie kamerası bulunurken, arkada ise Hasselblad imzalı üçlü kurulum bizleri karşılayacak. Buradaki ana kamera 50 megapiksel çözünürlükte Sony sensör üzerine kurulacak.

Önümüzdeki ay resmi olarak lanse edilecek OnePlus 10 Pro, henüz kaça satılacak bilinmiyor. Model Türkiye pazarına gelirse tahminen 15 bin TL üstünde olabilir.

İlginizi Çekebilir: Etkileyici Porsche Müzesi içinde drone ile bir tur atın