reklamı kapat

POPÜLER

SteelSeries Arctis 3
SteelSeries Arctis 3

SteelSeries Arctis 3 için BİM kampanyası; işte oyuncu kulaklığın indirimli fiyatı

BİM teknolojik cihazları kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Akıllı telefon ve televizyon indirimleriyle dikkat çeken BİM bu kez SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklığını satış sunuyor.

Piyasada 1.169 TL‘ye satılan kulaklık BİM’de 999 TL‘den satın alınabilecek. Kablolu olarak kullanılabilen kulaklık, PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve mobil cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor. Arctis ClearCast mikrofonu çift yönlü bir tasarım kullanıyor. Bu teknoloji sesleri doğal ve temiz bir şekilde duymaya imkan tanıyor.  Frekans tepki aralığı 20-22.000 Hz olan oyuncu kulaklığı hafif yapısıyla da dikkat çekiyor. Atletizmden ilham alan kumaş malzemesinin kullanıldığı kulaklıkta konforlu bir deneyim vadediyor. Selefine kıyasla daha kalın kulak yastığıyla gelen kulaklıkta yükseltilmiş bas tepkisi ve daha basit bir kablo sistemi bulunuyor. S1 hoparlör sürücüleri sayesinde güçlü bir performans sunan SteekSeries Arctis 3, oyunlarda, müziklerde veya filmlerde dengeli ve temiz bir ses deneyimine sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SteelSeries Arctis 3 profesyonel oyuncuları da hedef alıyor

Arctis 3’ün imza ses özelliği kısık fakat kritik seslerde yoğunlaşarak oyunculara ses avantajı sağlıyor. E-spor profesyonelleri tarafından onaylanan kulaklık şu sıralar bir oyuncu kulaklığı satın almak isteyenlerin tercih edebileceği bir kulaklık. Kısa bir süre önce paylaştığımız SteelSeries imzalı dünyanın en hafif MMO/MOBA farelerin detaylı bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Renault tarafından hazırlanan uçan araç çalışması