reklamı kapat

POPÜLER

Carraro E-Life 2.1

Carraro E-Life 2 elektrikli bisiklet için indirim kampanyası

Carraro E-Life 2 elektrikli bisiklet için indirim fırsatı geldi. Şehir içi kullanıma hitap eden model alüminyum bir gövdeyle geliyor. Bisikletin satış fiyatı 21.900 TL‘den 17.958 TL’ye düştü.

Shimano Altus M310 arka vites sistemiyle gelen bisiklet şehir gezileri haricinde uzun tur sürüşlerinde de kullanılabiliyor. E-Life modeli süspansiyonlu çatalı ve ayarlı gidon boğazı ile  konforlu bir sürüş performası sunuyor. Süspansiyon sayesinde bisikleti arazi koşullarında da kullanmak mümkün. Modelde 250 watt güç sunan bir motor yer alıyor.  Tam dolu pille 40 kilometreye varan bir menzil sunan bisikletin ön ve arka tarafında aydınlatma sistemi  bulunuyor. Bu sayede düşük ışıkta da kullanılabilen bisikletin arka kısmında bagaj kısmı da mevcut. Bagaj sayesinde bisiklete çantalar veya alışveriş poşetleri rahatlıkla yerleştirilebiliyor. Shimano imzalı MT200 hidrolik disk fren sistemini bünyesinde barındıran bisiklette 7 vitesli bir sistem kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Carraro E-Life 2 elektrikli bisiklette gösterge ekranı var mı?

Pili 7.5 saatte dolan bisiklette arka aydınlatmalı gösterge ekranı bulunuyor. Sürücüler ekran üzerinde bisikletle ilgili bilgilere hızlıca ulaşabiliyor. Carraro’nun elektrikli bisikleti hem şehir içi hem de hafif arazi koşullarında bir bisiklet arayan kullanıcılar için iyi bir seçenek gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir: Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın